Lastentapahtuma Alavuden paloasemalla sekä Hanhiniemi – Tökkäri M.A.D konsertti Alavuden yläkoululla

20.9.2023


Lastentapahtuma järjestetään Alavuden paloasemalla lauantaina 30.9.2023 klo: 10 – 14 ja Hanhiniemi – Tökkäri M.A.D konsertti Alavuden yläkoululla lauantaina 30.9.2023 klo: 19 alkaen.

Lastentapahtuman ohjelmassa on palo- ja pelastuskaluston esittelyä, pomppulinna, rasvapalon sammutusnäytös, alkusammutusta sekä lapsille mehu- ja piparitarjoilu. Lisäksi 150:lle ensimmäiselle alle 13-vuotiaalle lapselle on aarteenongintaa.

Lastentapahtumassa on paikalla myös pellepari Nelli ja Niilo. PelleShow:t ovat klo: 11 ja 13.

Lastentapahtuma on suunnattu alle 13-vuotiaille mutta tapahtumaan ovat tervetulleita kaikenikäiset vieraat. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja ohjelma on maksuton. Lisäksi myytävänä on makkaraa, virvokkeita ja arpoja.

Lastentapahtuman järjestelyistä vastaavat Alavuden Palomiehet Ry yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitoksen kanssa. Lastentapahtumaa ovat tukemassa Töysän säästöpankkisäätiö ja Sydänmaan Osuuspankki.

Yläkoululla järjestettävässä konsertissa Hanhiniemi – Tökkäri M.A.D (melko akustinen duo) soittaa poimintoja Pauli Hanhiniemen lauluista Kolmannen Naisen, Perunateatterin ja Hehkumon ohjelmistoista. 

Duo on esiintynyt muutaman vuoden ajan harvakseltaan ja ehkä siksi parivaljakon esiintymisessä on aistittavissa usein hilpeää seikkailun henkeä.

Akustisen kitaran ja vaakabasson yhteistyö kruunataan melko sointuvalla kaksiäänisellä laululla. 

Konsertin järjestelyistä vastaa Alavuden Palomiehet Ry. Tapahtumaa ovat tukemassa Alavuden kaupunki ja Sydänmaan Osuuspankki. 

Konsertin tuotosta lahjoitetaan osa Alavuden Palokuntanuoret Ry:n toiminnan tukemiseen.

 

« Takaisin