1.	Timo Mäkynen esittelee muun muassa muuttokuljetuksiin soveltuvaa autoa perälautanostimella ja kertoo, että autoa saa ajaa AB kortilla.

1. Timo Mäkynen esittelee muun muassa muuttokuljetuksiin soveltuvaa autoa perälautanostimella ja kertoo, että autoa saa ajaa AB kortilla.

Lapuan Konevuokraus Oy vuokraa työkoneet ja kuljetusautot

23.8.2023

Lisäpalveluna asunto- ja loma-asuntovuokrausta

Vivi Triballi

Lapuan Konevuokraus Oy on Matti Mäkysen vuonna 1985 perustama konevuokraamo Lapualla. Yritys toimii lähinnä Lapuan ja Härmänmaan alueella ja palvelee rakentajia ja remontoijia. Nykyisellä paikallaan, osoitteessa Kuortaneentie 18, liike on palvellut vuodesta 2006. Yritystä pyörittää nyt toisessa polvessa Timo Mäkynen.

  • Tämä yritys on perustettu tarpeeseen ja palveluita olemme parantaneet vuosien varrella kysynnän mukaan, selittää toimitusjohtaja Timo Mäkynen.

Myös koneiden huollot ovat aina ajan tasalla ja kalustoa vaihdetaan 3-5 vuoden välein.

  • Pyrimme pitkäikäiseen käyttöön laitteiden suhteen ja siksi meillä on laatumerkkejä. Koneet tarkistetaan usein ja niitä vaihdetaan uusiin tarpeen mukaan.

Laaja tuotevalikoima

Lapuan Konevuokraus Oy tarjoaa huikean määrän koneita ja laitteita niin rakentamiseen, puutarhanhoitoon kuin muutto- tai muihin kuljetuksiin.

  • Palvelumme ja tuotevalikoimamme ovat kehittyneet niin, että kykenemme tarjoamaan hyvää ja kattavaa palvelua alueemme tarpeisiin, vakuuttaa Mäkynen.

Kun katsoo ympärilleen, ei ole epäilyksen sijaa, sillä vaikka osa tuotteista on aina vuokrattuna, halleissa on tavaraa moneen lähtöön.

  • Meiltä löytyy Hilti käsityökaluja, laaja valikoima naulaus-, poraus-, sahaus-, liimaus- ja muita tuotteita.Tehokkaaseen betonityöhön on järeät piikkauskoneet ja betoniseinien, lattioiden ja kattolävistyksien tekoon on vuokrattavana Hilti timanttiporauslaitteet. Myös maanrakennukseen on tiivistäjiä ja muita koneita saatavana, luettelee Mäkynen.

Puutarhanhoidossakin tarvitaan usein koneita, joita käytetään harvoin. Silloin vuokraaminen on paikallaan.

  • Esimerkiksi maapora helpottaa aitojen tekemistä ja puutarhajyrsimet maan muokkausta, vihjaa Mäkynen.

Saneeraukset ja remontitkin hoituvat vuokrakoneilla. Mäkysen mukaan keväästä alkutalveen on sillä saralla vilkkainta aikaa.

  • Vuokrakone on riskitön rakentajan ratkaisu.Meiltä löytyy luotettavat ja laadukkaat koneet ja laitteet kaikkeen rakennus ja saneeraustyöhön. Opastamme tietenkin laitteiden käyttöä ja autamme valitsemaan oikeanlaiset laitteet erilaisiin työvaiheisiin, lupaa Mäkynen.

Kun on tarvetta päästä ylös, Lapuan Konevuokrauksen nostolaitteissa on myös runsaasti valinnanvaraa, myös kurottajapalvelu, jossa mies on mukana.

 

Autojen ja asuntojen vuokraus

Kun täytyy muuttaa tai lähteä porukalla reissuun, on Lapuan Konevuokraus vastaus.

  • Tavarankuljetukseen on vuokrattavana tilava pakettiauto ja henkilöautokortilla ajettava 1+8 henkilöä kuljettava auto löytyy porukoiden reissuihin. Muuttokuljetuksiin on vuokrattavana AB -kortilla ajettava pienkuorma-auto, kertoo Timo Mäkynen.

Lapualla yrityksellä on lisäksi vuokrattavia asuntoja ja muita tiloja.

  • Kauttamme on vuokrattavissa liiketiloja ja asuntoja Lapualla, kertoo Timo Mäkynen. Myös loma-asuntoja Kuusamossa on vuokralla kaksi kappaletta.

« Takaisin