Uusin Miss Suomi Shirly Karvinen tulee Lapuan  Lakia-Messujen pääemännäksi ja juontajaksi elokuun puolessa välissä. Kuva: Shirly Karvisen albumi.

Uusin Miss Suomi Shirly Karvinen tulee Lapuan Lakia-Messujen pääemännäksi ja juontajaksi elokuun puolessa välissä. Kuva: Shirly Karvisen albumi.

Lapua Patruuna Areenassa suuret Lakia-Messut elokuulla

28.7.2016

Miss Suomi Shirly Karvinen messuemäntänä:

Lapua Patruuna Areenassa suuret Lakia-Messut elokuulla

Teksti ja kuva:

Masa Kojola

 

Lapuan Yrittäjät järjestää elokuun puolessa välissä 13.-14.8 Lakia – Messut hulppeassa Patruuna Areenassa. Emäntänä ja juontajana messuilla on uusi Miss Suomi Shirly Karvinen. Esittelypaikkoja on kartoitettu 135, joista on jo suurin osa varattu, mutta pikaiset yhteydenotot järjestäjiin saattavat tuottaa iloisen yllätyksen, kertoo yrittäjien puheenjohtaja Martti Kaunismäki.

-Areenan sisätilat osioidaan seinäelementeillä Mainostalo Maiserin toimesta siten, että jokainen sisätiloihin haluava saa tarvitsemansa seinäsermeillä varustetun osaston. Maiserilta voi tilata kaikki messurakentamiseen liittyvät tuotteet. Lapualla on lisäksi mainospalveluita tuottavia yrityksiä, joilta voi hankkia roll-upit, esitteet, käyntikortit ym. messumateriaalit, kertoi Kaunismäki.

-Ulkonäyttelytilat ovat Patruuna-Areenan asfaltoidulla piha-alueella. Sisä- ja ulkonäyttelyalueiden osastokartta sekä messuohjelma julkaistaan kevään aikana. Lisätietoja messujen yhteyshenkilöiltä.

 

Tervetuloa Lapualle

Lakia-Messuille ovat tervetulleita kaikki Suomen yritykset, yhdistykset ja henkilöt, jotka ovat kiinnostuneita esittelemään messukävijöille tuotteitaan, palvelujaan ja kädentaitojaan.

Ilmoittautuminen Lapuan Yrittäjien tapahtumakalenteriin osoitteessa www.lapuanyrittajat.fi. Ilmoittautua voi sitoumuksetta vaikka heti. Vahvistamme puhelinsoitolla ilmoittautumiset ja selvitämme samalla muutkin messujen yksityiskohdat kuntoon.

Lakia-Messuja markkinoidaan radiossa, lehdissä, ulkomainoksin maakunnassa ja mahdollisesti myös TV-mainoksin.

Samana viikoloppuna pidettävät Vanhan Paukun Festivaalit VPF tarjoaa messujen näytteilleasettajille ja vieraille mahdollisuuden tasokkaaseen iltatilaisuuteen lauantaina 13.8. Messujen näytteilleasettajille on tarjolla festivaalilippuja erikoishintaan.

Keskustan kehittämistyö käyntiin

Lapuan keskustan elävöittäminen ja kehittäminen on annettu Aeroway Oy:n tehtäväksi Lapuan Yrittäjien toimeksiantona. Aeroway laatii käyttäjille helpon ja yrityksille tehokkaan verkkosivuston, jonka avulla paikallisten liikkeiden myynnistä ja paikallisten palveluiden markkinoinnista tulee sujuvaa, samalla pystytään digitalisoimaan osa liiketoiminnoista.

Hankkeen projektipäällikkö Juha Lemponen sanoo että tänäpäivänä pitäisi  olla itsestäänselvyys, että kaikilla liikkeenharjoittajilla on omat kotisivut yrityksen nimellä ja samalla domainilla olevat sähköpostit.

-Kotisivujen ei tarvitse olla hintavat, kunhan perussivut ovat olemassa yhteystietoineen. Sen jälkeen voidaan kehittää erilaisia sähköisiä palveluita ja markkinointia näiden ympärille. Kauppalapua.fi sivustosta on tarkoitus rakentaa lapualaista elinkeinoa tukevaa alustaa, johon myöhemmässä vaiheessa tulee mukaan yhteinen verkkokauppa-alusta halukkaille, sekä Screen-näytöt kantatien varteen. Tämä on yksi projekti muiden mukana, Lapuan Yrittäjät ry:n yhtenä tärkeänä tehtävänä on tukea paikallista yrittäjyyttä.

Aeroway tarjoaa nykyaikaisia toimialariippumattomia liiketoimintaprosessien digitalisointipalveluja. Teknologian mahdollisuuksien ymmärtäminen ja hyödyntäminen liiketoiminnan kehittämiseen on osa sanomaa, jota tuomme voimakkaasti esiin kaikessa toiminnassamme,  Aeroway Oy:n toimitusjohtaja Erno Vuori toteaa.

Yhteystiedot:

www.lapuanyrittajat.fi (Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen) Martti Kaunismäki 0400-267 605, Juha Lemponen 050-4460 030

« Takaisin