Miljoona Tivoli kieputtaa ensi kesänä alle 13-vuotiaita ilmaiseksi Tuurissa peräti 50 päivää, 23.6. -13.8.2017.

Miljoona Tivoli kieputtaa ensi kesänä alle 13-vuotiaita ilmaiseksi Tuurissa peräti 50 päivää, 23.6. -13.8.2017.

Lapsille ilmainen Miljoona Tivoli ensi kesänä ennätykselliset 50 päivää

17.11.2016

Kyläkauppa valmistautuu jo ensi kesään

Lapsille ilmainen Miljoona Tivoli ensi kesänä ennätykselliset 50 päivää

-Täytän ensi vuonna viisikymmentä ja juhlistan sitä koko vuoden ajan erilaisin ja erikoisin keinoin, kertoo kyläkauppias Vesa Keskinen. -Juhlavuoteni kunniaksi tein ensi kesäksi 50 päivän Miljoona Tivoli -sopimuksen Tivoli Sariolan kanssa, kyläkauppias paljastaa. Ensi kesänä Miljoona Tivoli on Tuurissa 23.6. -13.8.2017 eli ennätykselliset 50 päivää, joiden ajan kaikki Tivoli Sariolan laitteet ovat alle 13-vuotiaiden lasten käytössä ilmaiseksi.

Päivärannekkeen normaalihinta on 32 euroa, joten tarjolla on miljoonilla euroilla ilmaista iloa ja riemua perheen pienimmille. -Jos jokainen suomalainen alle 13-vuotias lapsi kävisi vain kerran Miljoona Tivolissa, rannekkeiden kokonaisarvo olisi yli 20 miljoonaa euroa, laskee Vesa Keskinen. -Viime kesänä viisi alavutelaista tyttöä kertoi käyneensä joka päivä laitteissa eli jokainen heistä käytti oikeuttaan yli tuhannen euron arvosta, hän kertoo. -Tulevan kesän viisikymmentä Miljoona Tivoli -päivää on yksi tapani juhlistaa merkkivuottani. Mitä kaikkea muuta vuosi 2017 tuokaan tullessaan, selviää matkan varrella, Vesa hymyilee.

Miljoona Tivoli on ollut lapsien ilona ja riemuna jo vuodesta 2007. Joka kesä ovat alle 13-vuotiaat päässeet nauttimaan Miljoona Tivolin (Tivoli Sariola) laitteista ilmaiseksi. Kesästä riippuen se on ollut Kyläkaupan vieressä 5-40 päivää, viime kesänä tivolissa saatiin kieppua 38 päivää. Kävijöitä oli sinä aikana yli 150 000 henkilöä.

Kyläkaupan 32 euron arvoinen joululahja Ykköset!-lehden lukijoille

Tänä vuonna Kyläkauppa antaa Ykköset! -lehden lukijoille joululahjaksi 32 euron arvoisen Miljoona Tivoli -lahjakortin, jolla aikuisetkin pääsevät ilmaiseksi Miljoona Tivolin laitteisiin. Lahjakortin voi antaa myös lahjaksi toiselle yli 13-vuotiaalle, jos ei itse halua siitä nauttia.

Miljoona Tivoli -lahjakortti on tässä lehdessä Kyläkaupan mainossivuilla. Se on voimassa jouluun saakka ja on noudettavissa Kyläkaupan Tavarapuodin neuvonnasta. Kyläkauppa rauhoittaa aaton joulunviettoon ja on silloin suljettuna, joten lahjakortti on noudettava 23.12.2016 mennessä.

« Takaisin