Swingijengi saapuu Lappajärven Halkosaareen.

Swingijengi saapuu Lappajärven Halkosaareen.

Lappajärvellä jälleen kesäteatteria

29.4.2021

Tomi Olli

Lappajärven Halkosaaressa nähdään jälleen kesäteatteria lähes kahden vuoden tauon jälkeen. Viime kesäkausihan peruuntui koronavirustilanteen vuoksi. Lappajärven kesäteatterin omistaja Kristian Hyyppä sanoo ajan olleen työläs.

- Niin viime kuin tämäkin vuosi ovat olleet haastavia. Viime vuonna myydyt liput palautettiin tai siirrettiin tälle vuodelle, minkä vuoksi tulovirta lipuista jäi olemattomaksi.

- Toivon, että esityksen lipunmyynti käynnistyy nyt myötätuulessa, ja ihmiset ostaisivat tai vähintäänkin varaisivat lippuja innokkaasti. Paikathan kannattaa varata hyvissä ajoin, ja ne on mahdollista maksaa vasta lähempänä näytöspäivää. Mikäli kesän tilanne muuttuu ennen esitysten alkua, palautetaan lippurahat ostajille.

Swingijengi saapuu

Lappajärven kesäteatterin esityksenä on musiikin täyteinen komedia Swingijengi. Esityksen rooleissa nähdään Salatuista Elämistä tutut Sami Uotila ja Kerttu Rissanen sekä Merja Larivaara, Kari-Pekka Toivonen, Ville Pusa ja Meeri Toivonen. Näytelmän käsikirjoitus on Sami Hintsasen, Ville Pusan ja Jani Karvisen käsialaa.

Kristian Hyypän mukaan Halkosaaressa selviää paraneeko mikään vaihtamalla ja uskalletaanko sitä edes yrittää?

- Swing-muusikot Anu ja Panu päättävät etsiä uralleen piristystä alan risteilyltä. He todella piristyvätkin Hannun ja Pirjon seurassa, sillä heidän edustamansa swingers-kulttuurihan eroaa toiminnaltaan hieman swing-musiikista.

- Luvassa on takuuvarmasti nauruhermoja koetteleva esitys, jossa saadaan nauttia myös live-orkesterin esittämistä tutuista hiteistä, Hyyppä kertoo.

Katettu katsomo

Swingijengin ensi-ilta on 7.7. ja viimeinen esitys nähdään 8.8. Halkosaaressa on kesäteatterille erinomaiset puitteet, sillä 700 hengen katsomoa suojaa katos niin sateelta kuin auringolta. Alueella on myös mahdollisuus nauttia virvokkeita ja pientä purtavaa. Esitysten lipunmyynti on käynnissä NetTicket-palvelussa. Kesäteatteripaketteja myyvät myös Hotelli Kivitippu ja Punaisen Tuvan Viinitila. Lipun hinta on ennakkoon 33 euroa ja portilta 36.

Lisätietoja saa www.lappajarvenkesateatteri.fi. Halkosaaressa nähdään kesäteatterin lisäksi myös 13.elokuuta Vesterinen Yhtyeineen.

« Takaisin