Lakista on lumetettu urakalla. Rinne avataan tulevana lauantaina.

Lakista on lumetettu urakalla. Rinne avataan tulevana lauantaina.

Lakis avautuu

14.1.2016

Lakista on lumetettu urakalla. Rinne avataan tulevana lauantaina.

Tomi Olli

Vimpelin Lakeaharjulla pääsee jälleen laskettelemaan ensi lauantaista lähtien kun päärinne ja hissi avautuvat. Lisäksi ravintola- ja lastenrinteen sekä boxin lumetukset jatkuvat vauhdilla ja ne pyritään avaamaan mahdollisimman pian laskettelijoiden iloksi. Lakis on tulevana viikonloppuna avoinna lauantaina ja sunnuntaina kello 11-18. Sen jälkeiset aukioloajat löytyvät osoitteesta www.lakis.fi

- Pääsemme viimein ottamaan laskettelijoita vastaan. Kun rinteessä alkaa vipinä, tuo se kunnon talven tuntua niin meille kuin toivottavasti myös laskettelijoille, toteavat Lakiksen rinnetoimintaa pyörittävät Kullervo ja Satu Kataja.

Lakiksella on myös pulkkamäki sekä rinneravintola, josta saa muun muassa grilliruokaa, lämmintä juomaa sekä makeisia. Grillikodassa taas on mahdollisuus nauttia omia eväitä.

- Alueella voi myös majoittua niin mökeissä kuin karavaanarialueella. Asiasta löytyy lisätietoja Lakiksen nettisivulta, Katajat toteavat.

Niin Lakiksella kuin muuallakin on viime vuosina tuskailtu surkean lumitilanteen kanssa. Lakiksen kävijämäärä jäi toissa vuonna alle 20 000:n ja viime vuonna noin 25 000:n. Tämän talven tavoite on 30 000 kävijää.

- Se on tavoite, joka on kunnon keleillä täysin realistinen. Toivottavasti olosuhteet jatkuisivat suotuisina ja säidenhaltija järjestäisi lumista pakkassäätä.

- Teemme kaikkemme taataksemme laskettelijoiden viihtymisen Lakiksella. Tehtävämme on tarjota heille mukavia talvisia elämyksiä luonnonkauniissa ympäristössä, Katajat lupaavat.

« Takaisin