Jouni Niemelä iloitsee Lakis Areenan laajasta tarjonnasta, mihin kuuluu nyt myös bingo.

Jouni Niemelä iloitsee Lakis Areenan laajasta tarjonnasta, mihin kuuluu nyt myös bingo.

Lakis Areenalla tapahtuu

21.10.2021

Tomi Olli

Vimpelin Lakeaharjulla sijaitsevan Lakis Areenan syksy jatkuu vilkkaana. Tanssipuolella ovat lavalla nousemassa lähitulevaisuudessa 23.10. Yölintu, 30.10. Sinitaivas, 6.11. Helmi-Orkesteri ja Heikki Koskelo, 13.11. Helminauha, 20.11. PNP, 27.11. Kari Hirvonen, 4.12. Komiat sekä 11.12. Finlanders. Tanssi-illat alkavat kello 19.30. ja kestävät yöllä yhteen saakka. Areenalla on kaksi anniskelupistettä sekä grilli.

Areenan puuhamiehiin kuuluva Jouni Niemelä muistuttaa myös alueen karavaanarialueesta.

- Alueella on seitsemänkymmentä paikkaa, tanssi-iltoina siellä ei peritä paikkamaksua, ainoastaan sähkö, sauna ja suihku ovat maksullisia.

Lakis Areenaa vuokrataan myös yksityistilaisuuksiin kuten häihin ja syntymäpäiviin.

- Areenalla voi myös pitää kokouksia asianmukaisissa tiloissa. Tarjoilukin järjestyy aivan areenan vieressä sijaitsevan Ravintola Välilaskun kautta. Myös Välilaskussa voi pitää erilaisia tilaisuuksia, ja siellä on myös anniskeluoikeudet.

 

Karaokea ja bingoa

Ohjelmaan on syksynä aikana tulossa myös karaokeiltoja, niistä tiedotetaan myöhemmin. Lisäksi perjantaina 3.12. on ohjelmassa KAC-karaokekiertueen osakilpailu kello 19 alkaen. Koko kiertueen pääpalkintona on nelinumeroisen summan sisältävä lahjakortti.

Lakis Areenalla on myös käynnistynyt Lakaniemi-Pokela-Pyhälahti-kyläseuran operoima bingotoiminta, pallot pyörivät joka tiistai kello 18 alkaen. Palkintoina on lahjakortteja sekä tavarapalkintoja.

- Bingoon ovat tervetulleita kaikenikäiset bingoajat. Samalla voi Välilaskusta ostaa vaikkapa kahvia tai pientä purtavaa.

Lisätietoja saa Jouni Niemelältä 050 514 7128.

« Takaisin