Jouni Niemelä on yksi Lakis Areenan puuhamiehistä.

Jouni Niemelä on yksi Lakis Areenan puuhamiehistä.

Lakis Areena kutsuu viihtymään

15.7.2021

Tomi Olli

Muutama viikko sitten Vimpelin Lakeaharjulle avautunut Lakis Areena on uusi komea tulokas huvi-iltojen sekä erilaisten tapahtuminen viettoon. Areena on sinällään tullut jo aiemmin monille tutuiksi, sillä kyseessä on Karstulan Lomakouheron vanha tanssipaviljonki, joka siirrettiin viime vuonna Vimpeliin osiin purettuna. Vimpelissä uuden areena omistus on Lakaniemi-Pokela-Pyhälahti-kyläseuran nimissä. Areenan puuhamiehiin kuuluva Jouni Niemelä sanoo huvipaikan pystytystöiden ja kunnostuksen olleen talkootyön voimannäyte.

- Talkoolaisia oli mukana viitisenkymmentä, tunteja töihin on käytetty nelinumeroinen määrä, eli talkootyö oli korvaamattomassa roolissa.

Areenalle jouduttiin tekemään kunnostustöitä kattoon sekä tanssilattiaan.

- Ne oli välttämätöntä laittaa uuteen uskoon. Lattia on nyt vinyylilaminaattia, joka saadaan jauhojen avulla sopivan liukkaaksi tanssijoille, Niemelä sanoo.

 

Ohjelmaa ja vuokrausta

Viisisataa henkeä vetävän Lakis Areenan huvikausi on jo pyörähtänyt käyntiin. Jatkossa lavalla nähdään muun muassa 17.7. JarkkoYli-Sikkilä  & Soiva Orkesteri solistinaan Piritta Niemenmaa, 24.7. Juhamatti sekä Esko Koivuluoma & Duo Yötaivas,  7.8. Savonjoki Soundfest sekä 11.9. hyväntekeväisyyskonsertissa Marion & Mirka. Esiintyjälista tulee kasvamaan, ja toimintaa on luvassa myös syksylle sekä talvelle. Tanssi-illat kestävät kello 20-02. Alueella on anniskeluoikeudet sekä grilli.

Lakis Areenaa vuokrataan myös yksityistilaisuuksiin kuten häihin ja syntymäpäiviin.

- Areenalla voi myös pitää kokouksia asianmukaisissa tiloissa. Tarjoilukin järjestyy aivan areenan vieressä sijaitsevan Ravintola Välilaskun kautta.

Lisätietoja saa Jouni Niemelältä 050 514 7128.

« Takaisin