Lakiksen rinteet kutsuvat nauttimaan talvisesta menosta.

Lakiksen rinteet kutsuvat nauttimaan talvisesta menosta.

Lakiksella lasketellaan

3.1.2019

Tomi Olli

Vimpelissä sijaitsevassa Lakiksen hiihtokeskuksessa on täysi meno päällä, sillä kaikki viisi rinnettä ovat auki.

- Käytössä ovat niin kolme päärinnettä kuin lastenrinne sekä solarinne. On myös huomionarvoista, että Lakiksen 750 metrin rinne on tämän alueen pisin. Korkeuseroa rinteessä on 90 metriä, eli vauhtia riittää varmasti, lupaa Lakiksen omistaja Jouni Niemelä.

Lakis on avoinna torstaisin ja perjantaisin kello 17-20 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 11-18. Helmikuun hiihtolomaviikoilla Lakis palvelee joka päivä kello 11-18. Palveluihin kuuluu luonnollisesti myös kattava välinevuokraus lumiluistimineen.

- Lisäksi lupaamme asiakkaille laadukkaan palvelun. Meille on tärkeää, että jokainen vieraamme viihtyy hymyssä suin, Niemelä painottaa.

 

Paljon muutakin

Lakiksella on käytössä mainio rinneravintola Välilasku, mistä löytyy 70 asiakaspaikkaa, ja terassi huomioiden 150 asiakaspaikkaa. Rinneravintola tarjoaa niin laskettukansalle kuin kaikille muillekin maittavaa grilliruokaa sekä kuumia ja kylmiä juomia. Lisäksi Välilaskussa on A-oikeudet. Ainakin hiihtolomaviikonloppuina on luvassa myös karaokeiltoja.

Niemelä muistuttaa, että tiloja on myös mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön.

- Ne sopivat mainiosti niin kokousten pitämiseen kuin juhlien järjestämiseen, sillä mukana on myös saunatilat. Hoidamme lisäksi tarvittaessa tarjoilunkin.

Lakiksen alueella on muitakin aktiviteetteja. Eräs niistä on frisbeegolf.

- Radan pituus on kahdeksantoista koria. Meillä on myös kuusitoista kilometriä valaistua hiihtolatua. Taukoa taas voi pitää kodassa tai laavulla vaikkapa omien makkaroiden kera, Niemelä vihjaa.

Laksiksen kautta on myös mahdollista majoittua niin mökissä kuin karavaanarialueella.

- Mökkejä on tarjolla 5-20 –hengen seurueille. Karavaanarialueella paikkoja löytyy seitsemänkymmentä.

Lisätietoja: www.lakis.fi sekä 050 514 7128.

« Takaisin