Lakiksen rinteet kutsuvat nauttimaan talvisesta menosta.

Lakiksen rinteet kutsuvat nauttimaan talvisesta menosta.

Lakiksella lasketellaan

9.1.2020

Tomi Olli

Vimpelissä sijaitsevassa Lakiksen hiihtokeskuksessa on täysi meno päällä, eli laskettelijoille on tarjonta kunnossa. Lakis on avoinna torstaisin ja perjantaisin kello 17-20 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 11-18. Helmikuun hiihtolomaviikoilla Lakis palvelee joka päivä kello 11-18. Palveluihin kuuluu luonnollisesti myös kattava välinevuokraus lumiluistimineen.

- Lupaamme asiakkaille myös laadukkaan palvelun. Meille on tärkeää, että jokainen vieraamme viihtyy hymyssä suin, painottaa Lakiksen omistaja Jouni Niemelä.

Lakiksella on käytössä mainio rinneravintola Välilasku mistä löytyy 70 asiakaspaikkaa, ja terassi huomioiden 150 asiakaspaikkaa. Rinneravintola tarjoaa niin laskettukansalle kuin kaikille muillekin maittavaa grilliruokaa sekä kuumia ja kylmiä juomia. Lisäksi Välilaskussa on A-oikeudet. Ainakin hiihtolomaviikonloppuina on luvassa myös karaokeiltoja. Niemelä muistuttaa, että tiloja on myös mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön.

- Ne sopivat mainiosti niin kokousten pitämiseen kuin juhlien järjestämiseen, sillä mukana on myös saunatilat. Hoidamme lisäksi tarvittaessa tarjoilunkin.

 

Paljon muutakin

Uutuutena Lakikselta löytyy kesällä rakennetut juoksuportaat sekä näkötorni, jotka ovat saaneet myös valaistuksen.

- Portaat ovat nyt toki lumenpeitossa mutta näkötornissa voi käydä ihailemassa vaikkapa Euroopan suurinta kraatterijärveä. Toriniin on tehty myös lähtölava alppiharrastajille ja nopeuslaskijoille, Niemelä kertoo.

Lakiksen alueella on muitakin aktiviteetteja. Eräs niistä on frisbeegolf.

- Radan pituus on kahdeksantoista koria. Meillä on myös kuusitoista kilometriä valaistua hiihtolatua. Taukoa taas voi pitää kodassa tai laavulla vaikkapa omien makkaroiden kera.

Laksiksen kautta on myös mahdollista majoittua niin mökissä kuin karavaanarialueella.

- Mökkejä on tarjolla 5-20 –hengen seurueille. Karavaanarialueella paikkoja löytyy seitsemänkymmentä, Niemelä laskee.

Lisätietoja: www.lakis.fi sekä 050 514 7128.

« Takaisin