Vesa Mäkisen isännöimällä Laihian Neste Puistohulmilla asiakas saa vielä vanhaa perinteistä palvelua Mäkisen lorauttaessa tankin täyteen.

Vesa Mäkisen isännöimällä Laihian Neste Puistohulmilla asiakas saa vielä vanhaa perinteistä palvelua Mäkisen lorauttaessa tankin täyteen.

Laihian Neste Puistohulmilla ei tingitä palvelun tasosta

18.11.2015

Vesa Mäkisen isännöimällä Laihian Neste Puistohulmilla asiakas saa vielä vanhaa perinteistä palvelua Mäkisen lorauttaessa tankin täyteen.

Vaasantien varressa, Laihialta noin kolme kilometriä Vaasan suuntaan toimiva Neste Puistohulmi -huoltoasema tuli edellisen omistajan, edesmenneen Juhani Koskisen aikana tunnetuksi joustavasta palvelusta. Huoltamon nykyinen omistaja, vuodesta 2008 alkaen Puistohulmia isännöinyt Vesa Mäkinen jatkaa samalla reseptillä. Puistohulmilla ei tingitä palvelun tasosta.

  Neste Puistohulmi on täyden palvelun huoltoasema, jossa sekä autot, että autolla matkaavat saavat tankkinsa täyteen. Lisäksi huoltamolla palvellaan monella muullakin autoiluun liittyvällä sektorilla.

  -Nyt juuri on se aika kun rengasmarketin puolella alkaa olla täysi rähinä päällä. Syksyn kiireisimmät päivät ovat vielä edessäpäin. Varastosta löytyy laadukkaita Continental ja Gislaved -talvirenkaita. Muitakin merkkejä myydään, mutta nuo mainitut ovat kysytyimpiä.

  -Nastoitettu rengas on se mitä tällä alueella myydään. Syksyn aikana kitkarenkaita myydään keskimäärin viisi sarjaa. Tasapainotus ja renkaiden pesu kuuluvat tietenkin rengasmarketin palveluihin, Mäkinen listaa.

  Pesuhallin puolella auto pestään asiakkaan haluamalla ohjelmalla. Mäkinen muistaa Juhani Koskisen ytimekkään mainoslauseen; ”Puistohulmilla auto pesulla puhtaaksi.” Huoltamon puolella tehdään autojen pikahuoltoja kuten öljyn- ja polttimoiden vaihtoja.

 

Polttoöljyä ja lounasta

  Puistohulmilta on myös mahdollista vuokrata pakettiauto, pikkubussi ja peräkärryjä. Huoltamon palveluihin kuuluu myös polttoöljyn toimitukset yrityksen omalla säiliöautolla.

  Puistohulmin 40-paikkainen lounaskahvila palvelee asiakkaita huoltamon aukioloaikoina. Päivittäin vaihtuva lounas on tarjolla klo 11:00- 14:00 välisenä aikana. Lounasajan ulkopuolella on tarjolla normaalit baarin herkut monipuolisesta valikoimasta. Lounaskahvilalla on C-anniskeluoikeudet. Baarin yhteydessä on veikkauspiste ja RAYn automaatteja.

  Huoltamon aukioloajat on soviteltu palvelemaan Vaasantiellä kulkevaa liikennettä ja ympäristön asukkaita. Arkisin ovet aukeavat aamulla kello 6:00 ja sulkeutuvat klo 20:00. Lauantaisin avataan tuntia myöhemmin ja sunnuntaisin palvelu pelaa klo 10:00 - 18:00.

  Vesa Mäkisen lisäksi huoltamolla palvelee viisi alan ammattilaista. Sekä huollon, että baarin puolella asiakkaista pidetään aina hyvää huolta.

  -Aina kun vain ehditään, tankkaamme auton asiakkaan puolesta. Likaantuneet tuulilasit pestään samassa yhteydessä. Huoltamon pikavarastosta löytyy myös valikoimat autolamppuja ja tuulilasin pyyhkimien sulkia, Mäkinen tarkentaa.

  Neste Puistohulmi löytyy osoitteesta Vaasantie 266. Nettisivut toimivat osoitteessa www.puistohulmi.fi ja puhelin on 06 4770 800. Sähköposti; (Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen).

 

                                                                              Teksti ka kuva: JiiVee Korpela

« Takaisin