Aliisa Kukkola ja Saara Toivola tuntevat jo aika hyvin Suuren Sokkelon salaisuudet.

Aliisa Kukkola ja Saara Toivola tuntevat jo aika hyvin Suuren Sokkelon salaisuudet.

Labyrinttimaailma Tuurissa on perheen elämyspaikka

22.7.2015

Aliisa Kukkola ja Saara Toivola tuntevat jo aika hyvin Suuren Sokkelon salaisuudet.

Kesällä on hyvä aika kokea sokkelot, avaruuspallo ja monet huikeat pomppulinnat

Taisto Järvinen

Tuurissa on niin paljon elämyskohteita, että monet eivät edes laskuissa pysy. Kyläkaupan elämykset ovat moni-ilmeisiä, mutta erilainen ja erikoinen on Merkillisen Maailman puuaitalabyrintti. Labyrintin monet toki tiedostavat, mutta Merkillinen Maailma pitää sisällään paljon muutakin kuin päätuotteen, Suuren Sokkelon.

Labyrinttimaailman kesätyöntekijät Aliisa Kukkola ja Saara Toivola ovat innostuneita työstään.

  • Työmme on ihanan monipuolista ja kivaa. Asiakaspalvelu on ihan parasta, kun Labyrinttimaailman asiakkaat ovat aina myönteisiä ja hymyileviä. Avaamme ja suljemme portin. Huolehdimme paikkojen ylläpidosta ja siisteydestä. Pomppulinnojen hoito vedenpoistoineen ja kuivauksineen kuuluu työhömme.
  • Yrittäjä Kari Rämö piti meille tutustumisen labyrinttiin ja moniin laitteisiin. Saimme myös testata kaikki välineet. Saimme valmiudet opastaa kävijöitä laitteissa. Opastus kuuluu oleellisesti työhömme, Aliisa ja Saara sanovat.

Labyrinttimaailman Suuri Sokkelo on Euroopan suurin puuaitalabyrintti. Kooltaan se on 1600 neliömetriä. Labyrintti on elämys kaikille. Labyrinttimaailman alueella on myös neljä suurta pomppulinnaa. Niistä uusin on tänä kesänä tullut Meripomppu, joka uutuutena on saanut hyvän suosion.

Avaruuspallon pyöritykseen pääsevät yli 150 senttimetrin pituiset kävijät ja kiipeilyseinälle voivat mennä kävijät naperoikäsistä isovanhempiin.

  • Asiakkaat ovat yleisimmin lapsiperheitä. Myös varttuneempia henkilöitä käy, ja erilaiset ryhmät, kuten polttariporukat ja vastaavat hakevat täältä elämyksiä. Esimerkiksi koulujen-, kerhojen- ja luokkaretkien ryhmille Labyrinttimaailma on sopiva kohde.

Tykkää ulkoilmasta

Saaran ja Aliisan kanssa puhuttiin jo työn kivoista puolista. Puheen tyyli jatkuu samalla linjalla, kun ei työstä miinus-merkkejä löydy.

  • Tykkäämme olla ulkoilmassa. Työ ulkona on lisäbonus. Viihtyvyys ja maku työhön tulee hyvän porukan, joustavan toimintatyylin ja monipuolisten tehtävien johdosta.
  • Hyvää on se, että tuntee työpaikan, kun on asunut lähellä koko elämänsä. Valtaosalta asiakkaat ovat silti muualta tulevia matkailijoita. Niinpä täällä kuulee monia murteita. Asiakkaita tulee merkittävästi myös Ruotsista, Virosta, USA:sta ja Venäjältä

Labyrinttimaailmaan ei välttämättä tarvitse tulla pohtimaan labyrintin ja pelien ratkaisuja tai pomppimaan ja pyörimään. Labyrinttimaailman kahvio on taukopaikka, josta löytyy myös virvokkeet sekä suolaiset ja makeat välipalat.

Oma maailmansa on yrityksen kulmapelimyymälä, jossa on tarjolla suosittuja, eri vaikeusasteisia äly-, kulma- ja lautapelejä kotiin viemisiksi tai lahjoiksi.

Yhteystiedot:

Merkillinen Maailma Oy

Onnelantie 30, 63610 Tuuri

045 653 1600

www.merkillinenmaailma.fi

« Takaisin