Lääkäriasema ILOn Tuurin toimipaikassa asiakkaita palvelevat Petri Hella, Kirsi ja Juha Uusimäki, Niina Köykkä, Riikka Saarimäki ja Päivi Myllymäki.

Lääkäriasema ILOn Tuurin toimipaikassa asiakkaita palvelevat Petri Hella, Kirsi ja Juha Uusimäki, Niina Köykkä, Riikka Saarimäki ja Päivi Myllymäki.

Lääkäriasema ILOn palvelut uusissa tiloissa Tuurissa

18.2.2016

Lääkäriasema ILOn Tuurin toimipaikassa asiakkaita palvelevat Petri Hella, Kirsi ja Juha Uusimäki, Niina Köykkä, Riikka Saarimäki ja Päivi Myllymäki.

Taisto Järvinen

Lääkäriasema ILOn toimitilat ovat muuton myötä kaksinkertaiset verrattuna muuttoa edeltäneisiin tiloihin. Lääkäriasema ILO muutti kuluvan vuoden alkupuolella Kyläkaupan Kauppakadun varrelta aikaisemmin kuva-alan yrityksen toimitiloina olleeseen kiinteistöön Väkkäräpakantien varrella Tuurissa.

  • Tilaa on nyt noin 300 neliömetriä, ja täysin saneeratut tilat ovat ajantasaiset. Vastaanottohuoneita on kolme ja kaksi muuta huonetta voidaan muuntaa helposti vastaanottoja varten. Uutta on toimenpidehuone ja varastotilat sekä reilunkokoinen välinehuoltohuone. Hoitajien työtilat ovat myös nykyaikaiset.
  • Odotustilat sekä ilmoittautumis-ajanvaraustila ovat viihtyisiä ja niissä on tilaa reilusti. Riittävän kokoinen ja varusteluiltaan hyvä taukotila on myös uutta.
  • Kun saamme opasteet kuntoon ja asvaltin kesällä piha-alueelle, niin myös yritysympäristö on kaikin puolin kunnossa, yrittäjälääkäri Juha Uusimäki sanoo.

Lääkäriasema ILOn sijainti Kyläkaupan uuden paikoitusalueen kaakkoispuolella on hyvä. Lääkäriaseman ja ison paikoitusalueen välimatka on vain muutamia kymmeniä metrejä.

  • Ihan parhaita juttuja uusissa tiloissa ovat kohtalaisen isot ikkunat ja näkymät ulkoilmaan. Aikaisemmin olimme keskellä Kyläkaupan kiinteistöä.
  • Kyläkaupan ja rakentajan puolelta kaikki uudistukset ovat sujuneet hienosti. Olemme tehneet suunnitelman, joka on arkkitehdille käynyt lähes sellaisenaan. Voisi sanoa, että tilat on tehty meille tilauksesta. Noin 98 prosenttisesti saatiin sellaiset tilat kuin olimme suunnitelleet, yrittäjä-lähihoitaja Kirsi Uusimäki pohtii.

Palveluja laajemmin

Uusissa tiloissa Lääkäriasema ILO:lla on mahdollisuudet tarjota aikaisempaa laajempia palveluja.

  • Vanhoissa tiloissa toimittaessa olimme ylärajalla palvelujen tuottamisessa. Nyt tilanne on toisenlainen. Kysyntää työterveyshuollon sektorilla tuntuu olevan. Myös muilta osin luotamme siihen, että terveyteen liittyvät asiat kiinnostavat ihmisiä.
  • Erikoislääkärien palvelujen kohdalla olemme havainneet ihmisten haluavan lähipalveluja. Monille pitemmät etäisyydet vastaanotolle ovat hankalia, Juha Uusimäki kiteyttää.

Palvelut Lääkäriasema ILOssa ovat periaatteessa samat kuin aikaisemmin. Erikoislääkäripalveluja on tarkoitus lisätä tulevaisuudessa.

Tutuksi asiakkaille

Lääkäriasema ILOn uusiin tiloihin ja palveluihin Tuuriin ovat asiakkaat tervetulleita tutustumaan. Palvelut ovat saavutettavissa vaikka ostosmatkan yhteydessä ja ovat paikoitusalueen läheisyydessä.

Yhteistyökumppaneille suunnattu avoimien ovien päivä on tulossa alkukevään aikana.

Yhteystiedot:

Lääkäriasema ILO

Väkkäräpakantie 6, 63610 Tuuri

010 770 7270

www.laakariasemailo.fi

« Takaisin