Sanna Pesonen ja Sofia Alatalo palvelevat iloisella ilmeellä.

Sanna Pesonen ja Sofia Alatalo palvelevat iloisella ilmeellä.

Laadukkaat ulkoilu- ja urheiluvaatteet PK-ProWearilta

25.2.2021

Tomi Olli

Seinäjoella Rengastiellä sijaitseva PK-ProWear on viime syksynä avautunut urheilu- ja vapaa-ajan vaatteiden myymälä missä asiakas saa takuuvarmasti asiantuntevaa ja laadukasta palvelua. Kauppa on käynyt Sanna Pesosen ja Sofia Alatalon luotsaamassa myymälässä mukavasti.

-Alku on sujunut hyvin, olemme tyytyväisiä alkutaipaleeseen. Vahvuutemme on, että olemme ruotsalaisen Dobsom-brändin suurin Suomessa toimiva myymälä. Dobsomhan nousi erityisesti juoksijoiden suosioon jo 1990-luvulla, Pesonen sanoo.

Seinäjokelaisyrityksen valikoimassa ovat Dobsomilta laadukkaat ja kulutusta kestävät asusteet kuten muun muassa takit, housut, t-paidat, kerrastot, pipot, pannat sekä hanskat.

-Vaatteiden erityispiirteitä ovat esimerkiksi keveys, joustavuus, hengittävyys, näkyvyys pimeän aikaan näkyvyys sekä miellyttävä käytettävyys. Vaatteet on myös suunniteltu pitämään ominaisuutensa vaikka ne puettaisiin kerroksittain.

-Dobsom myös kehittää joka vuosi jo olemassa olevia tuotteita entistäkin paremmaksi mikä on luonnollisesti mainio asia kuluttajien kannalta, Alatalo muistuttaa.

Myös esittelykäyntejä

PK-ProWear palvelee asiakkaita Rengastiellä maanantaista perjantaihin kello 8-16. Lisäksi osoitteessa www.pkprowear.fi toimii verkkokauppa. Asiakkaille on verkkokaupassa tarjolla ilmainen toimitus sekä palautus.

-Verkkokauppamme kautta menee tavaraa ympäri Suomen erityisesti pääkaupunkiseudulle. Onkin hienoa, että asiakkaat ovat löytäneet meidät sitäkin kautta, Alatalo toteaa.

Pesonen ja Alatalo tekevät myös esittelykäyntejä esimerkiksi urheiluseuroihin.

-Tulemme mielellämme esittelemään tuotteita kaikenlaisille ryhmille koronarajoitukset huomioiden. Voimme myös lähettää tuotteita kokeiltavaksi.

-Haluamme tarjota asiakkaille mahdollisimman kattavan tiedon, jotta oikea ostopäätös olisi helpompi tehdä, Pesonen sanoo.

« Takaisin