Yrittä-Jussi-patsaan äärellä oikealla Katupojat ry:n puheenjohtaja llmari Ylä-Autio, Katupoikien jäsen Aira Laukkanen ja rahastonhoitaja Rauni Käpynen esittelevät uutta tangohölkkäpaitaa, jossa on tangokuningas Kyösti Mäkimattilan  nimikirjoiytus ja ennätysmäärä yritysten logoja- yhteensä 39 kpl.

Yrittä-Jussi-patsaan äärellä oikealla Katupojat ry:n puheenjohtaja llmari Ylä-Autio, Katupoikien jäsen Aira Laukkanen ja rahastonhoitaja Rauni Käpynen esittelevät uutta tangohölkkäpaitaa, jossa on tangokuningas Kyösti Mäkimattilan nimikirjoiytus ja ennätysmäärä yritysten logoja- yhteensä 39 kpl.

Kyösti Mäkimattilan nimmari Tangohölkkäpaidassa

11.7.2019

Tangohölkkä ja Satumaa-kävely lukeutuvat keskikesän mielenkiintoisiin kuntotapahtumiin, jotka ovat ohjelmassa nyt 15. kerran. Vuoden 2014 tangokuningas Kyösti Mäkimattila lähettää juoksijat ja kävelijät matkaan lauantaina 13.7.19 klo 12.00 Seinäjoen kaupungintalon edustalta. Tangohölkän pituus on 7 kilometriä ja Satumaa-kävelyn 3,4 kilometriä. Tangohölkkä seurailee Pajuluoman ja Seinäjoen kauniita rantoja. Satumaa-kävelyn osallistujat tutustuvat keskikaupungin ja Keskustorin nähtävyyksiin ennen kuin suuntaavat matkansa Seinäjoen rantaan.

Tangohölkän ja Satumaa-kävelyn erikoisuutena on tangohölkkäpaita, joka on täynnä tuttujen maakunnan ja seinäjokelaisten yritysten logoja. Tällä kertaa rintamusta koristaa Satumaa-laulukilpailun suojelijan Kyösti Mäkimattilan nimikirjoitus. Paita on keräilykohde tangokuninkaallisten nimikirjoitusten vuoksi. Paidan lisäksi osanottajat voivat saada arvontapalkintoja.  

Tangohölkässä on ajanotto, mutta lenkin voi kiertää myös ilman aikatavoitetta maisemia ihaillen Satumaa-kävelyn yhteydessä on viisi rastia, joilla osanottajille esitetään tangoaiheisia kysymyksiä. Matkalle voi lähteä myös pareittain. Paras tietäjä tai tietäjäpari saa vuoden 2019 Tangotietäjän tittelin.

Tangohölkkä ja Satumaa-kävely ovat iloisia kuntotapahtumia, joissa voi testata juoksukuntoaan tai tangotietämystään. Varsinkin Satumaa-kävelyn suosio tangovieraiden joukossa on ollut vuosi vuodelta nousussa. Tangohölkkä ja Satumaa-kävely, la 13.7.2019 7 klo 12.00. Järjestäjänä Katupojat ry yhteistyössä Suomalaisen tangon Satumaa ry:n kanssa.

« Takaisin