Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset -sarjan uuden kauden seitsemäs jakso TV:llä maanantaina kello 20. Kesäapualaisena häärii Sauli Koskinen.

Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset -sarjan uuden kauden seitsemäs jakso TV:llä maanantaina kello 20. Kesäapualaisena häärii Sauli Koskinen.

Kyläkauppias Vesa Keskisen tähdittämä sarja jatkuu uusilla jaksoilla

10.6.2021

Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset TV5:llä maanantaisin

Vesa Keskisen Kyläkauppa Tuurissa on ollut tv-sarjan vauhdikkaiden tapahtumien keskipisteenä jo vuosien ajan. Tuoreella seitsemännellä kaudella tavataan kesäapulaiset Jaakko Parkkali ja Seksikäs-Suklaa, apunaan aiemmalta kaudelta tutut Sauli Koskinen ja HesaÄijä.

Sauli Koskinen ja HesaÄijä jatkavat kaupalla omia touhujaan ja samalla esittelevät innoissaan uusille kesäapulaisille Kyläkauppaa ja sen tiluksia. Uudet kasvot Parkkali ja Seksikäs-Suklaa ovat päästään pyörällä kaikesta vauhdikkaasta menosta, jota tarjoaa muiden työntekijöiden lisäksi itse Kyläkauppias Keskinen.

Uudella kaudella Kyläkaupalla pyörii jälleen asiakkaiden lisäksi julkkiksia ja tietysti aiemmilta kausilta tuttuja hahmoja, kuten vanhat tutut Tuula, Satu ja Tarjoushaukka Jorma, sekä Kyläkaupalle paluun tekevä Minna.

Suositun Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset -sarjan uusin tuotantokausi jatkuu TV5:lla maanantaisin kello 20.  Ohjelman Discoverylle tuottaa Moskito Television. Nyt nähtävä sarjan seitsemäs kausi kuvattiin viime kesänä.

Saunapäivä

Seitsemännessä jaksossa Onnelan leirintäalueelta löytyy tuttu karavaanari, joka saa yllättävää seuraa saunan lauteille. Minnalla on kiirettä lastentapahtuman järjestelyissä ja kesäapulaiset saavat Kyläkauppiaalta erityistehtävän. Järvenpään perhe hamstraa hevostarvikkeita. Keskisen perhe viettää ystävien kanssa kesäiltaa mökillä.

« Takaisin