Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset -sarjan uusi kausi TV5:llä maanantaisin kello 20.  Kauden kuudennessa jaksossa valmistaudutaan viettämään Toivo Keskisen 5-vuotissynttäreitä.

Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset -sarjan uusi kausi TV5:llä maanantaisin kello 20. Kauden kuudennessa jaksossa valmistaudutaan viettämään Toivo Keskisen 5-vuotissynttäreitä.

Kyläkauppias Vesa Keskisen tähdittämä sarja jatkuu uusilla jaksoilla

3.6.2021

Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset TV5:llä maanantaisin

Vesa Keskisen Kyläkauppa Tuurissa on ollut tv-sarjan vauhdikkaiden tapahtumien keskipisteenä jo vuosien ajan. Tuoreella seitsemännellä kaudella tavataan kesäapulaiset Jaakko Parkkali ja Seksikäs-Suklaa, apunaan aiemmalta kaudelta tutut Sauli Koskinen ja HesaÄijä.

Sauli Koskinen ja HesaÄijä jatkavat kaupalla omia touhujaan ja samalla esittelevät innoissaan uusille kesäapulaisille Kyläkauppaa ja sen tiluksia. Uudet kasvot Parkkali ja Seksikäs-Suklaa ovat päästään pyörällä kaikesta vauhdikkaasta menosta, jota tarjoaa muiden työntekijöiden lisäksi itse Kyläkauppias Keskinen.

Uudella kaudella Kyläkaupalla pyörii jälleen asiakkaiden lisäksi julkkiksia ja tietysti aiemmilta kausilta tuttuja hahmoja, kuten vanhat tutut Tuula, Satu ja Tarjoushaukka Jorma, sekä Kyläkaupalle paluun tekevä Minna.

Suositun Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset -sarjan uusin tuotantokausi jatkuu TV5:lla maanantaisin kello 20.  Ohjelman Discoverylle tuottaa Moskito Television. Nyt nähtävä sarjan seitsemäs kausi kuvattiin viime kesänä.

Kultainen unelma

Kuudennessa jaksossa Kirsi ja Janne saapuvat Espoosta Tuuriin ostoksille ja bongaamaan Kyläkaupan julkkiksia. Kesäapulaisten uintireissu äityy yllättäen villiksi kisailuksi. Keskisellä valmistaudutaan juhlimaan Toivon 5-vuotissynttäreitä ja Minna myy autoaan Miljoona Kirppiksellä.

« Takaisin