Finlaysonin Talvimuumi -kuosi on tässä värityksessään eli sini-valkoisena myynnissä vain Kyläkaupassa.

Finlaysonin Talvimuumi -kuosi on tässä värityksessään eli sini-valkoisena myynnissä vain Kyläkaupassa.

Kyläkauppaan uusia yksinmyyntituotteita Finlaysonilta ja Muurlalta

10.11.2016

Näitä ihanuuksia et muualta saa
Kyläkauppaan uusia yksinmyyntituotteita Finlaysonilta ja Muurlalta

Kyläkauppaan on saapunut viisi uutta yksinmyyntituotetta. Neljä niistä on aitoja ©Moomin Characters -lisenssituotteita: Finlaysonin Talvimuumi pussilakanasetti ja tyynyliina sinivalkoisella värityksellä sekä Haisuli hiihtää -käsipyyhe ja Muurlan Onnenmaa emalimuki. Viides vain Kyläkaupalta saatavilla oleva tuote on Finlaysonin Kide -pussilakanasetti.

Uudet ja laadukkaat yksinmyyntituotteet ovat erinomainen idea joululahjaksi. Ne voi myös hankkia vaikka itselle matkamuistoksi Kyläkaupasta, sillä näitä tuotteita ei muualta saa.

Satumaisia unia ja riiviöasennetta Finlaysonilta

Finlaysonin Talvimuumi on rakastettu muumikuosi, joka on suunniteltu vuonna 1995 Tove Janssonin alkuperäispiirrosten pohjalta. Kuosi perustuu Tove Janssonin teokseen Taikatalvi, jossa Muumipeikko herää kesken talviunen ja näkee, kuinka koko laakso on lumen peitossa. Talvimuumi-kuosi ihastuttaa värikkyydellään ja pienillä yksityiskohdillaan perheen pienimpiä sekä leikkimielisiä aikuisia. Talvimuumi -pussilakanasetti sisältää 150 x 210 cm pussilakanan sekä 55 x 65 cm tyynyliinan, jonka kääntöpuolella piilottelee Haisuli. Talvimuumi -tyynyliinaa voi ostaa myös yksittäin. Talvimuumi -kuosi on tässä värityksessään eli sini-valkoisena myynnissä vain Kyläkaupassa.

Haisuli hiihtää -käsipyyhkeen kuva on otettu Toven sarjakuvasta ja suunniteltu vuonna 2016 Kyläkauppaa varten. Haisuli on Muumilaakson riiviö, vikkelä tyyppi, joka tekee huvikseen kepposia. Pyyhkeen kuvassa näyttää siltä, että Haisulilta luistaa kaikenmoinen luikurin laskenta ja kelmeily huomattavasti paremmin kuin perinteinen hiihtäminen. Niiden suhteen kaveri onkin sitten ihan maailmanluokan tekijä – jos rötöstely olisi olympialaji, Haisuli olisi mitalitoivo ihan luotettavimmasta päästä. Kauniin sinisen käsipyyhkeen koko on 30 x 50 cm ja se on 100 % puuvillaa.

Kide on Liina Blomin suunnittelema kuosi vuodelta 2010. Suomenkielessä murteineen on yli 200 nimeä lumelle. Se kertoo suhteestamme jäätyneeseen veteen, valkoiseen huntuun, joka tekee kirpeästä talvesta maalauksellisen kauniin. Kide on kunnianosoitus lumelle ja talven kauneudelle. Se lämmittää talvella ja viilentää kesällä, ellei muuten niin vähintäänkin henkisellä tasolla. Puuvillasatiinista Kide -pussilakanasettiä on myynnissä harmaana ja sinisenä ja se sisältää 150 x 210 cm pussilakanan ja 55 x 65 cm tyynyliinan.

Muumi -uutuus Muurlalta

Kyläkaupan ja Muurlan yhteistyönä syntynyt Onnenmaa -emalimuki on myös myynnissä yksinoikeudella vain Kyläkaupassa. Mukin vetoisuus on 3,7 dl ja sen kuvioinnissa etualalla puuhailevat Muumipeikon lisäksi Muumimamma, Muumipappa, Nuuskamuikkunen ja Nipsu.

Muurla on viime vuosien aikana kehittänyt lähes unohtuneesta emalista teknisesti nykyaikaisen, tiukimmat kansainväliset elintarvikevaatimukset täyttävän tuotesarjan. Emali toimii Muurlan oman suunnittelun esimerkkinä, kuinka perinteinen materiaali voidaan herättää asiakkaiden suosioon uusilla ideoilla ja korkealaatuisella teknisellä tuotanto-osaamisella.

Emaliastiat kuvastavat vanhan ajan henkeä ja kuvaavat kaipuuta entiseen leppoisampaan elämäntyyliin. Mukin retro-henkinen muotoilu noudattaa alkuperäisen emalimukin tyyliä. Emalimuki sopii kestävyytensä ja keveytensä ansiosta niin kotiin, mökille, veneeseen kuin retkellekin. Muurlan emalituotteet valmistetaan käsityönä ja sen luonteesta johtuen tuotteiden ulkonäkö saattaa hieman vaihdella. Jokainen tuote on uniikki yksilönsä.

Muurla on tehnyt yhteistyötä Moomin Charactersin kanssa jo vuodesta 2009 tuoden uusia tuotteita ja ideoita valikoimaan vuoden jokaiseen sesonkiin. Onnenmaa -emalimuki on ensimmäinen Muumi -aiheinen yksinmyyntituote Kyläkaupassa.

« Takaisin