Suomen suurin ilmainen sisäseikkailupuisto, Kyläkaupan Riemu Park avataan ensi viikon torstaina 14.11.2019 kello 10.

Suomen suurin ilmainen sisäseikkailupuisto, Kyläkaupan Riemu Park avataan ensi viikon torstaina 14.11.2019 kello 10.

Kyläkauppaan Suomen suurin ilmainen lasten sisäseikkailupuisto

7.11.2019

Riemu Park on ilon ja riemun ykköspaikka

Kyläkauppa avaa huikean joulunavauksensa alkajaisiksi torstaina 14.11.2019 hartaasti odotetun sisäseikkailupuiston, joka on saanut nimekseen Kyläkaupan Riemu Park. Se on Suomen suurin ilmainen lasten sisäseikkailupuisto, yli 3000 m² palvelukokonaisuus, joka pitää sisällään sisäseikkailupuiston oheispalveluineen: hampurilaispaikat, kahvilat, ravintolat, kabinetit ja vessat. Riemu Park on tarkoitettu alle 13-vuotiaille leikkijöille. -Haluan tarjota Kyläkaupassa vieraileville lapsiperheille uuden palvelun, jossa viihdytään liikunnan ja leikkien parissa koko vuoden ympäri, kertoo kyläkauppias Vesa Keskinen, itsekin kahden lapsen isä. – Tällaista on toivottu paljon ja minulla on ilo saada toteuttaa tämäkin asiakkaiden toive.

Riemu Parkin ovet avataan ensimmäisen kerran torstaina 14.11. kello 10. Sisäänkäynti sisäleikkipuistoon tapahtuu Kyläkaupan sinisen sisäänkäynnin yhteydessä olevan Vesa’s Cafen kabinetin kautta, Spice Icen vierestä. Avajaispäivänä Kyläkaupan iki-ihana Tuula on paikalla Riemu Parkissa kello 12-18 tapaamassa lapsia mehutarjoilun merkeissä.

Iloa ja riemua säällä kuin säällä

Riemu Parkissa sade tai paukkupakkanen ei haittaa, siellä leikitään ja liikutaan riemulla säästä riippumatta. Leikkimään voi toki rientää hyvällä säälläkin, mutta mikäpä sen hauskempaa kurjan ilman yllättäessä kuin viettää päivä Kyläkaupalla: ostosreissu, ruokailu Kyläkaupan ravintolapalveluissa ja iloinen leikki Riemu Parkissa. –Kyläkauppa on hyvä paikka viettää laatuaikaa perheen kesken, vinkkaa Vesa.

Riemu Park on avoinna viikon jokaisena päivänä klo 10-20 ja täysin ilman aikarajoituksia – siellä voi touhuta siis vaikka aamusta iltaan. Seikkailupuiston säännöt kuitenkin edellyttävät, että siellä leikkivillä lapsilla on aina mukanaan heistä vastuussa oleva aikuinen. Säännöt ovat Riemu Parkissa nähtävillä ja aikuisten tehtävänä on kertoa niistä lapsilleen. -Pyydämme kaikkia huomioimaan nämä yhteiset ohjeet, niitä noudattamalla saadaan kaiken kokoisille ja ikäisille leikkijöille mahdollisimman mukava kokemus joka kerralla, toivoo Vesa Keskinen. -Riemu Parkissa leikkiminen on vauhdikas ja iloinen elämys, mutta haluamme sen olevan myös turvallinen.

Monipuolista tekemistä ja liikuntaa

Riemu Park on jokaisen leikki-ikäisen unelma. Se tarjoaa lapsille seikkailupuiston täydeltä puuhaa: useita erilaisia liukumäkiä, trampoliineja, moninpelikenttä, pallokanuunat, pallomeri, verkkoja, putkia ja erilaisia siltoja kiipeiltäväksi, erillinen kiipeilyseinä ja paljon muuta. Taaperoille on oma leikkialueensa ja taitojaan voi koettaa myös erilaisten sähköisten pelien parissa. -Vielä pitää odotella viikko, mutta Riemu Park on varmasti kaiken odotuksen arvoinen, hymyilee kyläkauppias Keskinen.

« Takaisin