Hair & Beauty Spa järjestää pehmolelukeräyksen Seinäjoen keskussairaalan lastenosastolle. Keräyksessä yhteistyössä ja vastaanottopisteenä toimii myös Kyläkauppa.

Hair & Beauty Spa järjestää pehmolelukeräyksen Seinäjoen keskussairaalan lastenosastolle. Keräyksessä yhteistyössä ja vastaanottopisteenä toimii myös Kyläkauppa.

Kyläkauppa yhteistyökumppanina Hair & Beauty Span pehmolelukeräyksessä

8.11.2018

Lahjoita lapsille hyvää mieltä
Kyläkauppa yhteistyökumppanina Hair & Beauty Span pehmolelukeräyksessä

Hair & Beauty Spa järjestää nyt kuudetta vuotta pehmolelukeräyksen Seinäjoen keskussairaalan lastenosastolle.  -Viime vuonna saimme Kyläkaupan yhteistyökumppaniksi keräykseen ja tänä vuonna yhteistyö jatkuu, kertovat Hair & Beauty Span kauneushoitolayrittäjä Pirjo Syrjälä ja parturikampaamoyrittäjä Laura Lähdesmäki. -Kyläkauppa on jälleen keräyksessä innokkaasti mukana, vahvistaa kyläkauppias Vesa Keskinen. – Lapset ovat lähellä sydäntäni, joten tällaisessa tempauksessa on ilo olla mukana. Viime vuonna keräyksellä saatiin 2443 pehmolelua, joista arviolta noin 200-300 kappaletta Kyläkaupan keräyspisteen kautta. Tavoitteena on tänä vuonna pistää vieläkin paremmaksi ja järjestäjien toiveena olisi, että mahdollisimman moni lähtisi mukaan.

Turvaa ja lohtua pienille potilaille

Seinäjoella keräysaika on 12.11.-8.12. ja Tuurissa Kyläkaupalla 12.11.-7.12. Tarkoituksena on kerätä kaikenlaisia uusia pehmoleluja lapsille Seinäjoen keskussairaalan lastenosastolle. Sairaalaan tullessa lasta usein pelottaa ja hän kaipaa turvaa sekä lohtua. Turvaa voi hakea esimerkiksi lelusta, ja pehmolelu voi tulla hyvinkin tärkeäksi näissä tilanteissa. Ideana on, että lapset saavat ottaa tämän tärkeäksi tulleen pehmolelun kotiin sairaalasta päästessään. Tästä jää toivottavasti lapselle hyvä muisto sairaalassaolosta.

-Ajatuksena on, että asiakkaat ostavat Kyläkaupalta pehmolelun ja vievät sen Kyläkaupan Infon läheisyydessä olevaan keräyslaatikkoon lahjoitettavaksi lastenosastolle. Lahjoitus on näin mahdollisimman helppoa, jos Seinäjoelle ei ole asiaa. Moni haluaa osallistua keräykseen hieman kauempaakin, kertoo Pirjo Syrjälä. Pehmolelut toimitetaan lastenosastolle vielä ennen joulua ja viedään näin lapsille hyvää mieltä.

Keräykseen voivat osallistua niin yritykset kuin yksityisetkin henkilöt. -Nyt kaikki innolla mukaan keräykseen ja lahjoittamaan lapsille iloa. Haasta vaikka työkaverisikin mukaan - kerätkää työpaikalla oma pussillinen pehmoleluja ja toimittakaa ne Kyläkauppaan tai Seinäjoelle, vinkkaavat Pirjo Syrjälä, Laura Lähdesmäki ja Vesa Keskinen.

Ohjeet keräykseen osallistumiseen:

•Pehmolelujen pitää olla UUSIA ja pesunkestäviä (ei vanhoja tartuntavaaran takia). Itsetehdytkin käyvät, jos ne ovat uusia, pestäviä ja turvallisia eivätkä sisällä irtoavia osia. Ohjeet on saatu lastenosastolta.

•Vapaavalintaisen pehmolelun (tai useamman) voi ostaa mistä kaupasta tahansa. Hinnallakaan ei ole väliä.

•Tuo pehmolelu tai pehmolelut Kyläkaupan Infon lähellä olevaan keräyslaatikkoon 12.11.-7.12.2018 tai Hair & Beauty Spahan Seinäjoelle 12.11.-8.12.2018.

•Keräykseen voivat osallistua niin yritykset kuin yksityisetkin henkilöt.

Lisätietoa keräyksestä saa Hair & Beauty Spa:n Facebookista, tapahtumasivulta ”Pehmolelukeräys Lastenosastolle/Seinäjoki2018 tai www.tuuri.fi. Tiedustelut sähköpostilla (Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen)

« Takaisin