Kyläkauppa palvelee 25.11.-23.12.2022 pidennetyin aukioloajoin klo 8-22.

Kyläkauppa palvelee 25.11.-23.12.2022 pidennetyin aukioloajoin klo 8-22.

Kyläkauppa palvelee pidennetyin aukioloin jouluun asti

23.11.2022

Joulun paras ostospaikka

Perjantaista 25.11.2022 alkaen Kyläkauppa on avoinna joka päivä kello 8–22. Kyläkauppa haluaa Suomen suurimpana tavaratalona ja suosituimpana matkailukohteena palvella asiakkaitaan aina mahdollisimman hyvin: hintatasoltaan, ystävällisyydeltään, valikoimaltaan ja myös aukioloiltaan.

Pidennetystä aukioloajasta saadaan nauttia jouluun saakka. Jouluaatoksi Kyläkauppa hiljenee joulun viettoon eli Kyläkauppa on suljettuna 24.12.2022. Muut joulunpyhät voikin viettää hauskasti shoppailun merkeissä, sillä joulupäivästä 25.12. alkaen Kyläkauppa on avoinna jälleen kello 9-21. 

Pidemmillä aukioloajoilla Kyläkauppa haluaa tarjota niin matkailijoille kuin paikkakuntalaisillekin mahdollisuuden rauhalliseen ostosmatkaan. Muutama tunti lisää ostosaikaa on monelle tervetullut palvelu näin joulun alla. Kiireettömällä ostosreissulla on lupa nauttia Kyläkaupan tunnelmasta, tarjouksista ja tapahtumista, vaikka aamusta iltaan.

Miniloma Kyläkaupan ihastuttavassa joulutunnelmassa

Unohda kiireet ja lähde viettämään unohtumatonta minilomaa Kyläkaupan jouluiseen tunnelmaan. Suomen suurimman joululahjavalikoiman ja houkuttelevien tarjousten lisäksi Kyläkauppa on panostanut tänä vuonna erityisesti joulutunnelmaan ja asiakkaiden viihtyvyyteen.

Sen lisäksi, että koko Kyläkauppa on pukeutunut jouluiseen tunnelmaan, niin valoa ja taikaa pimeään talveen tuo Keskustorin Jäämaailma sekä lumouksellinen OnnenSillan valopolku.

Lumoava Jäämaailma Kyläkaupan Keskustorilla

Kyläkaupan lumoava Jäämaailma ihastuttaa asiakkaita Keskustorilla taianomaisella tunnelmallaan. Satumainen Jäämaailma houkuttelee viettämään siellä pitkiäkin toveja - katsottavaa ja ihmeteltävää riittää kaikenikäisille. Hienot yksityiskohdat, näyttävä valaistus ja tunnelmallinen äänimaailma luovat lumoavan oman maailman keskelle Kyläkauppaa. Viikonloppuisin saattaa paikalla nähdä myös Joulupukin tonttuineen.

Jäämaailma on otollinen paikka tunnelmallisten kuvien ottamiseen – kuvia voi jakaa muiden ihasteltavaksi sosiaalisessa mediassa käyttämällä tägejä #kyläkauppa ja #jäämaailma.

OnnenSillan valopolku – elämyksellistä valojen ilottelua

Tänä vuonna valoa ja taikaa pimeään talveen tuo lumouksellinen OnnenSillan valopolku. OnnenSillan valopolku on elämyksellistä valojen ilottelua. Kaikenikäisille sopiva valaistu elämys sijaitsee Muumipuiston vieressä, Kyläkaupan punaisen sisäänkäynnin läheisyydessä. Kaikille ilmainen elämyspolku on valaistu jokaisena päivänä aina 5.3.2023 saakka kello 6-10 ja 15-23.

Kyläkaupan lahjakortti – ratkaisu lahjaongelmiin

Kyläkaupan valikoimista on helppo valita läheisille parhaat lahjat, mutta joskus yksi parhaista ja helpoimmista vaihtoehdoista on lahjakortti, jolla lahjan saaja voi itse käydä valitsemansa toivomansa tuotteet. Lahjakortteja myydään Kyläkaupan Infossa ja nettisivuilla ja niillä voi tehdä ostoksia kaikissa Kyläkaupan myyntipisteissä Tuurissa.

« Takaisin