Kyläkaupan joulukukkamyynti palvelee asiakkaita Ruokapuodin Kauppakadulla. Joulukukkamyynti on avoinna 12.12. saakka kello 11-19 ja 13.-23.12. pidennetyin aukioloajoin kello 9-20.

Kyläkaupan joulukukkamyynti palvelee asiakkaita Ruokapuodin Kauppakadulla. Joulukukkamyynti on avoinna 12.12. saakka kello 11-19 ja 13.-23.12. pidennetyin aukioloajoin kello 9-20.

Kyläkauppa palvelee pidennetyin aukioloin jouluun asti

5.12.2023

Elämyksiä koko perheelle

Kyläkauppa on koko kansan viihtymiskeskus, jossa vietetään aikaa, tavataan tuttuja ja nautitaan tunnelmasta ikään katsomatta. Kyläkauppa haluaa Suomen suurimpana tavaratalona ja suosituimpana matkailukohteena palvella asiakkaitaan aina mahdollisimman hyvin: hintatasoltaan, ystävällisyydeltään, valikoimaltaan ja myös aukioloiltaan.

Kyläkauppa on avoinna jouluun asti joka päivä kello 8 – 22. Jouluaatoksi Kyläkauppa hiljenee joulun viettoon ja on suljettuna 24.12.2023. Muut joulunpyhät voikin viettää shoppailun merkeissä, sillä joulupäivästä 25.12. alkaen Kyläkauppa on avoinna jälleen kello 9-21. 

Pidemmillä aukioloajoilla Kyläkauppa haluaa tarjota niin matkailijoille kuin paikkakuntalaisillekin mahdollisuuden rauhalliseen ostosmatkaan. Muutama tunti lisää ostosaikaa on monelle tervetullut palvelu näin joulun alla. Kiireettömällä ostosreissulla on lupa nauttia Kyläkaupan tunnelmasta, tarjouksista ja tapahtumista, vaikka aamusta iltaan.

Joulukukkamyynti Ruokapuodin Kauppakadulla

Kyläkaupan joulukukkamyynti palvelee asiakkaita tänä vuonna Ruokapuodin Kauppakadulla. Joulukukkamyynnin runsaissa valikoimissa ovat muun muassa laadukkaat kotimaiset asetelmat sekä kotimaiset joulutähdet, hyasintit ja amaryllikset. Kaikki ostetut kukat pakataan asianmukaisesti kuljetusta varten ja Kyläkaupan kukkamyynnissä paketointi sisältyy aina tuotteen hintaan. Joulukukkamyynti palvelee 12.12. saakka kello 11-19 ja 13.-23.12. pidennetyin aukioloajoin kello 9-20.

Miniloma Kyläkaupan ihastuttavassa joulutunnelmassa

Kyläkaupassa on kiinnitetty erityistä huomiota elämyksellisyyteen ja viihtyvyyteen – ostettavaa, katsottavaa ja tekemistä on siis koko perheelle. Unohda kiireet ja lähde viettämään unohtumatonta minilomaa Kyläkaupan jouluiseen tunnelmaan. Valoa ja taikaa joulunodotukseen tuo myös Keskustorin ihastuttava Jäämaailma.  

Suomen suurimman joululahjavalikoiman ja tarjousten lisäksi pääset nauttimaan jouluisesta tunnelmasta upeissa puitteissa, ravintoloiden taikomista jouluherkuista puhumattakaan. Ravintola OnnenKiven joulupöytä on katettuna perinteisillä suosikeilla ja uusilla makuelämyksillä 15.-22.12.2023.

« Takaisin