Kyläkaupan Kesätanssit joka päivä klo 19-24. Tiistaina 20.7. tanssikansaa liikuttaa Finlanders (kuva Maiju Landström)

Kyläkaupan Kesätanssit joka päivä klo 19-24. Tiistaina 20.7. tanssikansaa liikuttaa Finlanders (kuva Maiju Landström)

Kyläkauppa on lomailijan paratiisi

15.7.2021

Kyläkaupassa viihdytään aamusta iltaan

Kyläkauppa palvelee kesällä aamukahdeksasta iltayhteentoista aina sunnuntaihin 15.8.2021 saakka. Pidemmillä aukioloajoilla Kyläkauppa haluaa tarjota niin matkailijoille kuin lähialueen asiakkaille mahdollisuuden rauhalliseen ostosmatkaan. Kiireettömällä ostosreissulla voi nauttia Kyläkaupan tunnelmasta, tarjouksista, tapahtumista ja kattavista ravintolapalveluista koko päivän aamusta iltaan.

Tuurissa tanssitaan joka päivä

Kyläkaupan Kesätansseja tanssitaan joka päivä aina elokuun 15. päivän iltaan. Kesätanssien aikataulu on joka päivä sama – kello 19-24 ja lipun hinta on aina sama, esiintyjästä riippumatta: vain 5 euroa. Kyläkaupan keltaisen julkisivun ja Onnela-karavaanarialueen välissä sijaitsevassa tanssiteltassa menoa tahdittavat muun muassa Heikki Koskelo, Finlanders, Jaska Mäkynen, Kyösti Mäkimattila, Markku Aro, Johanna Pakonen ja Tiina Räsänen & Petri Hervanto.

Maailman suurin lapsille ilmainen huvipuisto

Miljoona Tivoli, maailman suurin lapsille ilmainen huvipuisto kieputtaa kaikenikäisiä 15.8.2021 asti eli koko kesän – huikeat 79 päivää. Tivolihuveista pääsee nauttimaan jokaisena kesäpäivänä kello 13-19. Tuttuun tapaan Miljoona Tivoli on alle 13-vuotiaille lapsille ilmainen.

Kyläkaupan Muumi-leikkipuisto on kaikille ilmainen

Suomen suurin Muumi -leikkipuisto Kyläkaupan Tavarapuodin etupihalla, joen rannalla, on aina avoinna ja kaikkien käytössä ilmaiseksi. Muumipuistossa riittää leikkijöitä läpi vuoden ja leikkikavereita sieltä löytää aina. Tänä kesänä Muumipuistossa järjestetään myös toimintatuokioita 8.8.2021 asti joka päivä klo 12 ja 15. Toiminta on maksutonta ja tarkoitettu kaikenikäisille lapsille. On kuitenkin hyvä muistaa, että kyseessä ei ole lapsiparkki, vaan Muumipuistossa lapset ovat vanhempiensa vastuulla.

Leikkihetkistä vastaava työntekijä on paikalla joka päivä klo 11-17, ja häneltä voi kysyä kaikkia alueeseen liittyviä asioita. Työntekijän tunnistat kirkkaan värisestä #visitalavus-paidasta tai huomioliivistä. Ohjattua toimintaa Muumipuistossa järjestävät yhteistyössä Alavuden kaupunki ja Töysän 4H-yhdistys.

« Takaisin