Maailman suurin lapsille ilmainen huvipuisto Miljoona Tivoli Tuurissa 15.8.2021 asti joka päivä kello 13-19.

Maailman suurin lapsille ilmainen huvipuisto Miljoona Tivoli Tuurissa 15.8.2021 asti joka päivä kello 13-19.

Kyläkauppa on kesän paras lomakohde

17.6.2021

Kyläkaupan kesä on jo täydessä käynnissä ja kesän mittaan luvassa on hyviä tarjouksia ja kivaa tekemistä koko perheelle. Ostoksille ja lomailulle Tuurissa on varattu runsaasti aikaa, sillä Kyläkauppa palvelee koko kesän aamukahdeksasta iltayhteentoista. Pidemmillä aukioloajoilla Kyläkauppa haluaa tarjota niin matkailijoille kuin lähialueen asiakkaille mahdollisuuden rauhalliseen ostosmatkaan. Kiireettömällä ostosreissulla voi nauttia Kyläkaupan tunnelmasta, tarjouksista, tapahtumista ja kattavista ravintolapalveluista koko päivän aamusta iltaan.

Maailman suurin lapsille ilmainen huvipuisto

Miljoona Tivoli, maailman suurin lapsille ilmainen huvipuisto kieputtaa kaikenikäisiä 15.8.2021 asti eli koko kesän – huikeat 79 päivää. Tivolihuveista pääsee nauttimaan jokaisena kesäpäivänä kello 13-19. Tuttuun tapaan Miljoona Tivoli on alle 13-vuotiaille lapsille ilmainen. Jokaisen lapsen kohdalta perheille jää siis normaalirannekkeen hinta 32 euroa käytettäväksi kaikkeen muuhun kivaan.

Tänä vuonna 15 vuotta täyttävä Miljoona Tivoli on juhlavuotensa kunniaksi asiakkaiden ilona Tuurissa ennätykselliset 79 päivää. Miljoona Tivolissa panostetaan koko perheen laatuaikaan ja useammat Tivoli Sariolan laitteet sopivatkin koko perheelle. Lukuisat lastenlaitteet mahdollistavat mukavan ja turvallisen ensikosketuksen tivolilaitteisiin. Hurjapäille tivolipäivä sisältää tietysti kunnon pyöritystä ja vauhdin hurmaa.

Maailman suurin kesämuotitavaratalo

Kyläkaupan MuotiOutlet palvelee asiakkaita Toivontiellä Kyläkaupan välittömässä läheisyydessä joka päivä klo 9-21. Ensimmäisen vaiheen teltta on jo avoinna ja koko komeudessaan MuotiOutlet-halli on valmis juhannuksen tienoilla. Kokonaispinta-ala, 5400 neliötä, tekee Kyläkaupasta maailman suurimman kesä-muotitavaratalon. MuotiOutletissa on myynnissä kymmeniä muotimerkkejä outlethinnoin

Ilmaisen Kesäjunan kyydissä on kesän makua

Tuurin kauppakylän asiakkaat ovat saaneet nauttia jo useampana kesänä Tuurin omasta Kesäjunasta ja näin on myös tänä kesänä. Ilmaiset elämysajelut Kesäjunan kyydissä jatkuvat aina 15.8. saakka. Kesäjunan kyytiin voi nousta kaikilta pysäkeiltä, mikäli tilaa on. Juna kulkee Kyläkaupan alueella joka päivä klo 12 – 14 ja 15 – 18.30, lähdöt Tavarapuodin edestä tasalta ja puolelta.

« Takaisin