Kyläkauppa työllistää tulevana kesänä ennätykselliset noin 400 kausityöntekijää. Kyläkaupan uudet toiminnot lisäävät omalta osaltaan tarvetta. Yksi uusista toiminnoista on toukokuussa avautuva Kyläkaupan Burger-rekka.

Kyläkauppa työllistää tulevana kesänä ennätykselliset noin 400 kausityöntekijää. Kyläkaupan uudet toiminnot lisäävät omalta osaltaan tarvetta. Yksi uusista toiminnoista on toukokuussa avautuva Kyläkaupan Burger-rekka.

Kyläkauppa hakee noin 400 kausityöntekijää ensi kesäksi

29.4.2021

Uudet toiminnot lisäävät tarpeen ennätysmääräksi

Kyläkauppa työllistää tulevana kesänä ennätyksellisen määrän kausityöntekijöitä: noin 400 henkeä. Kyläkaupan uudet toiminnot lisäävät omalta osaltaan tarvetta työvoimalle, mutta tärkein syy ennätysmäärään on kuitenkin Kyläkaupan historian parhaan kesän onnistumisen varmistaminen.

Uusista toiminnoista suurin on 5400 neliön Muotioutlet-halli, joka tulee vanhan Pihamyymälän paikalle. Lisäksi Kyläkaupan muutama viikko sitten hankkimaan Alavus-hotelliin tarvitaan osaajia, samoin kuin toukokuussa avattavaan Kyläkaupan Burger-rekkaan.

Kyläkauppa tarjoaa mielenkiintoisen ja unohtumattoman kesän

Kyläkaupalla kesä on vuoden kiireisintä aikaa täynnä asiakaskohtaamisia ja tapahtumia. Kesäsesonki tarjoaa aina unohtumattomia elämyksiä, sillä matkailijoiden saapuessa Tuuriin jokainen työpäivä on erilainen. Kesätyö kaupassa on monipuolista, mielekästä ja monella tavalla kehittävää ja siitä saatu työkokemus on varsinkin nuorille mittaamattoman arvokasta. Kesätyö Kyläkaupassa on hyvä ponnahduslauta työelämään, sillä asiakaspalvelukokemusta arvostetaan kaikilla aloilla. Kyläkaupan työtodistusta arvostetaan korkealle myös muissa työpaikoissa ja hyvin hoidettu kesätyö avaa väyliä Kyläkauppaan myös seuraavina sesonkeina.

Kyläkaupalla on hyvä maine kesätyöpaikkana, joka näkyy runsaana hakeutumisena yrityksen palvelukseen niin ensikertalaisten kuin aiemmin olleiden kesätyöntekijöidenkin osalta. Kyläkaupan kesätyöntekijöiden ikähaarukka on todella laaja. Tarjolla on eri mittaisia työsuhteita erilaisissa tehtävissä, kuten esimerkiksi kassa-, myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä, ravintola- ja majoituspalveluissa sekä logistiikkatehtävissä, Hakijoilta odotetaan ensisijaisesti innostuneisuutta ja iloista asiakaspalveluasennetta. Valmius vuorotyöhön ja sitoutunut asenne ovat myös tärkeitä kriteerejä työntekijöiden valinnassa.

Kesätyö Kyläkaupassa kehittää. Hakemus on täytettäviksi Kyläkaupan nettisivuilla www.tuuri.fi

« Takaisin