Kesätyönhaku Kyläkauppaan on käynnissä. Hakemukset 31.5.2020 mennessä www.tuuri.fi. Töitä on tarjolla kassa-, myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä, ravintola- ja majoituspalveluissa sekä logistiikkatehtävissä.

Kesätyönhaku Kyläkauppaan on käynnissä. Hakemukset 31.5.2020 mennessä www.tuuri.fi. Töitä on tarjolla kassa-, myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä, ravintola- ja majoituspalveluissa sekä logistiikkatehtävissä.

Kyläkauppa hakee noin 300 kausityöntekijää kesäksi 2020

9.1.2020

Haussa iloisia ja ahkeria asiakaspalvelijoita Kyläkaupan eri toimintoihin

Kyläkaupan kesätyöntekijöiden haku on käynnistynyt. Edellisten vuosien tapaan Kyläkauppa työllistää tulevana kesänä noin kolmesataa henkilöä. Tarjolla on eri mittaisia, jopa usean kuukauden kestäviä työsuhteita.

- Haemme joukkoomme kesätyöntekijöitä erilaisiin työtehtäviin, kertoo Kyläkaupan henkilöstöpäällikkö Katri Heikkilä. – Töitä on haettavana kassa-, myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä, ravintola- ja majoituspalveluissa sekä logistiikkatehtävissä. -Odotamme hakijoilta iloista asiakaspalveluasennetta, kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa, erinomaista paineensietokykyä sekä taitoa toimia tehokkaasti myös kiireessä. Ahkeruus, valmius vuorotyöhön ja sitoutunut asenne ovat myös tärkeitä kriteerejä työntekijöiden valinnassa, hän kuvailee.

Kyläkauppa tarjoaa mielenkiintoisen ja unohtumattoman kesän

Kyläkaupan kesät ovat täynnä mielenkiintoisia tapahtumia, joiden keskipisteeseen myös kesätyöntekijät pääsevät. Kesäsesonki tarjoaa aina unohtumattomia elämyksiä, sillä matkailijavirtojen saapuessa Tuuriin jokainen työpäivä on erilainen. - Kaupan ala on vahva työllistäjä ja kesätöillä voimme näyttää, että työ kaupassa on monipuolista, mielekästä ja palkitsevaa, kertoo Katri Heikkilä.

Kesätyöstä saatu työkokemus on varsinkin nuorille mittaamattoman arvokasta. Kesätyö Kyläkaupassa on hyvä ponnahduslauta työelämään, sillä asiakaspalvelukokemusta arvostetaan kaikilla aloilla. -Kyläkaupan työtodistusta arvostetaan korkealle myös muissa työpaikoissa ja hyvin hoidettu kesätyö avaa väyliä Kyläkauppaan myös seuraavina sesonkeina, kertoo Katri Heikkilä. -Kyläkaupalla on hyvä maine työpaikkana. Tämä näkyy runsaana hakeutumisena yrityksen palvelukseen niin ensikertalaisten kuin aiemmin olleiden kesätyöntekijöidenkin osalta. Mukavaa on myös ollut huomata, että kausityöntekijöidemme ikähaarukka on todella laaja, Katri lisää. 

Perehdytys tärkeää

Kyläkaupalla kiinnitetään paljon huomiota hyvään perehdyttämiseen. Erityishuomio on asiakaspalvelussa ja myyntiosaamisessa. -Arvostamme suuresti kausityöntekijöitä. He ovat oma-aloitteisia, kehityshalukkaita, ahkeria ja vastuullisia, toteaa Katri Heikkilä. - Lisäksi heillä on monesti hyödyllisiä erityistaitoja, esimerkiksi tietoteknisissä asioissa ja kielissä. Vakituisen henkilöstön tuella kiireisestä ykkössesongista selvitään aina hienosti.

Hae kesätöitä Kyläkaupasta: www.tuuri.fi (huom! omat hakulomakkeet yli- ja alle 18-vuotiaille sekä hotelli- ja ravintola-alalle). Hakuaika 31.5.2020 asti.

« Takaisin