Kesätyönhaku Kyläkauppaan on käynnissä. Hakemukset 31.5.2019 mennessä www.tuuri.fi. Töitä on tarjolla kassa-, myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä, ravintola- ja majoituspalveluissa sekä logistiikkatehtävissä.

Kesätyönhaku Kyläkauppaan on käynnissä. Hakemukset 31.5.2019 mennessä www.tuuri.fi. Töitä on tarjolla kassa-, myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä, ravintola- ja majoituspalveluissa sekä logistiikkatehtävissä.

Kyläkauppa hakee noin 300 kausityöntekijää kesäksi 2019

17.1.2019

Haussa iloisia ja ahkeria asiakaspalvelijoita Kyläkaupan eri toimintoihin

Kyläkaupan kesätyöntekijöiden haku on parhaillaan käynnissä. Edellisten vuosien tapaan Kyläkauppa työllistää tulevana kesänä noin kolmesataa henkilöä. Tarjolla on eri mittaisia, jopa usean kuukauden kestäviä työsuhteita.

- Haemme joukkoomme kesätyöntekijöitä kaupan- ja ravintola-alan työtehtäviin, kertoo Kyläkaupan henkilöstöpäällikkö Arja Jauhiainen. – Töitä on haettavana kassa-, myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä, ravintola- ja majoituspalveluissa sekä logistiikkatehtävissä. -Odotamme hakijoilta iloista asiakaspalveluasennetta, kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa, erinomaista paineensietokykyä sekä taitoa toimia tehokkaasti myös kiireessä. Ahkeruus, valmius vuorotyöhön ja sitoutunut asenne ovat myös tärkeitä kriteerejä työntekijöiden valinnassa, hän kuvailee.

Kyläkauppa tarjoaa mielenkiintoisen ja unohtumattoman kesän

Kyläkaupan kesät ovat täynnä mielenkiintoisia tapahtumia, joiden keskipisteeseen myös kesätyöntekijät pääsevät. Kesäsesonki tarjoaa aina unohtumattomia elämyksiä, sillä matkailijavirtojen saapuessa Tuuriin jokainen työpäivä on erilainen. - Kaupan ala on vahva työllistäjä ja kesätöillä voimme näyttää, että työ kaupassa on monipuolista, mielekästä ja palkitsevaa, kertoo Arja Jauhiainen.

Kesätyöstä saatu työkokemus on varsinkin nuorille mittaamattoman arvokasta. Kesätyö Kyläkaupassa on hyvä ponnahduslauta työelämään, sillä asiakaspalvelukokemusta arvostetaan kaikilla aloilla. -Kyläkaupan työtodistusta arvostetaan korkealle myös muissa työpaikoissa ja hyvin hoidettu kesätyö avaa väyliä Kyläkauppaan myös seuraavina sesonkeina, kertoo Arja Jauhiainen. -Kyläkaupalla on hyvä maine työpaikkana. Tämä näkyy runsaana hakeutumisena yrityksen palvelukseen niin ensikertalaisten kuin aiemmin olleiden kesätyöntekijöidenkin osalta. Mukavaa on myös ollut huomata, että kausityöntekijöidemme ikähaarukka on todella laaja, lisää Arja. 

Perehdytys tärkeää

Kyläkaupalla kiinnitetään paljon huomiota hyvään perehdyttämiseen. Erityishuomio on asiakaspalvelussa ja myyntiosaamisessa. -Arvostamme suuresti kausityöntekijöitä. He ovat oma-aloitteisia, kehityshalukkaita, ahkeria ja vastuullisia, toteaa Arja Jauhiainen. - Lisäksi heillä on monesti hyödyllisiä erityistaitoja, esimerkiksi tietoteknisissä asioissa ja kielissä. Vakituisen henkilöstön tuella kiireisestä ykkössesongista selvitään jälleen kerran hienosti.

Hae kesätöitä Kyläkaupasta: www.tuuri.fi (huom! omat hakulomakkeet yli- ja alle 18-vuotiaille sekä hotelli- ja ravintola-alalle). Hakuaika 31.5.2019 asti.

« Takaisin