Kesätyönhaku Kyläkauppaan on käynnissä. Hakemukset 31.5.2018 mennessä www.tuuri.fi.

Kesätyönhaku Kyläkauppaan on käynnissä. Hakemukset 31.5.2018 mennessä www.tuuri.fi.

Kyläkauppa hakee noin 300 kausityöntekijää kesäksi 2018

10.1.2018

Kesätyönhaku Kyläkauppaan on käynnissä. Hakemukset 31.5.2018 mennessä www.tuuri.fi.

Haussa iloisia ja ahkeria asiakaspalvelijoita Kyläkaupan eri toimintoihin

Kyläkaupan kesätyöntekijöiden haku on alkanut. Edellisten vuosien tapaan Kyläkauppa työllistää tulevana kesänä noin kolmesataa henkilöä.

Kyläkaupalla on tarjota eri mittaisia, jopa usean kuukauden kestäviä työsuhteita. - Haemme joukkoomme kesätyöntekijöitä kaupan- ja ravintola-alan työtehtäviin, kertoo Kyläkaupan henkilöstöpäällikkö Arja Jauhiainen. - Töitä on tarjolla kassa-, myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä, ravintola- ja majoituspalveluissa sekä logistiikkatehtävissä. -Odotamme hakijoilta iloista asiakaspalveluasennetta, kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa, erinomaista paineensietokykyä sekä taitoa toimia tehokkaasti myös kiireessä. Ahkeruus, valmius vuorotyöhön ja sitoutunut asenne ovat myös tärkeitä kriteerejä työntekijöiden valinnassa, hän kuvailee.

Kyläkauppa tarjoaa mielenkiintoisen ja unohtumattoman kesän

Kyläkaupan kesät ovat täynnä mielenkiintoisia tapahtumia, joiden keskipisteeseen myös kesätyöntekijät pääsevät. Kesäsesonki tarjoaa aina unohtumattomia elämyksiä, sillä matkailijavirtojen saapuessa Tuuriin jokainen työpäivä on erilainen.

Kesätyöstä saatu työkokemus on varsinkin nuorille mittaamattoman arvokasta. Kesätyö Kyläkaupassa on hyvä ponnahduslauta työelämään, sillä asiakaspalvelukokemusta arvostetaan kaikilla aloilla. -Kyläkaupan työtodistusta arvostetaan korkealle myös muissa työpaikoissa ja hyvin hoidettu kesätyö avaa väyliä Kyläkauppaan myös seuraavina sesonkeina, kertoo Arja Jauhiainen. -Kyläkaupalla on hyvä maine työpaikkana. Tämä näkyy runsaana hakeutumisena yrityksen palvelukseen niin ensikertalaisten kuin aiemmin olleiden kesätyöntekijöidenkin osalta. - Kaupan ala on vahva työllistäjä ja kesätöillä voimme näyttää, että työ kaupassa on mielekästä ja palkitsevaa, lisää Arja. 

Perehdytys tärkeää

Kyläkaupalla kiinnitetään paljon huomiota hyvään perehdyttämiseen. Erityishuomio on asiakaspalvelussa ja myyntiosaamisessa. -Arvostamme suuresti nuoria työntekijöitä. He ovat oma-aloitteisia, kehityshalukkaita, ahkeria ja vastuullisia, toteaa Arja Jauhiainen. - Lisäksi heillä on erityistaitoja tietoteknisissä asioissa ja kielitaidossa. Vakituisen henkilöstön tuella kiireisestä ykkössesongista selvitään jälleen kerran hienosti.

Hae kesätöitä Kyläkaupasta: www.tuuri.fi (huom! omat hakulomakkeet yli- ja alle 18-vuotiaille sekä hotelli- ja ravintola-alalle). Hakuaika 31.5.2018 asti.

« Takaisin