Kyläkauppa hakee joulutyöntekijöitä myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin. Haku on jo käynnissä, jätä hakemuksesi www.tuuri.fi.

Kyläkauppa hakee joulutyöntekijöitä myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin. Haku on jo käynnissä, jätä hakemuksesi www.tuuri.fi.

Kyläkauppa hakee joulutyöntekijöitä

6.10.2016

Erinomainen työtilaisuus esimerkiksi opiskelijoille
Kyläkauppa hakee joulutyöntekijöitä

Yhden vuoden kiireisimmän sesongin lähestyessä Suomen suurin Kyläkauppa hakee joulutyöntekijöitä myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin kassoille, osastoille sekä ravintolapalveluihin. -Tarjolla on myös ilta-ja viikonlopputöitä, joten tässä on erinomainen mahdollisuus esimerkiksi opiskelijoille tienata vähän ekstraa tukien lisäksi, vinkkaa Kyläkaupan henkilöstöpäällikkö Arja Jauhiainen.

Haussa iloisia ja ahkeria asiakaspalvelijoita

-Odotamme hakijoilta aina iloista ja positiivista asiakaspalveluasennetta, kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa, erinomaista paineensietokykyä sekä taitoa toimia kiireessä, Arja Jauhiainen listaa. -Ahkeruus, kohteliaisuus, valmius vuorotyöhön ja sitoutunut asenne ovat myös tärkeitä kriteerejä työntekijöiden valinnassa. Joulun kiireissä pärjäävät parhaiten oma-aloitteiset ja asiakaspalveluhenkiset persoonat, joilla on reipas ote työhön.

Sinustako kyläkauppalainen?

Kyläkauppa tarjoaa jouluapulaisille hyvän perehdytyksen, innostavan työpaikan ja haasteellisen, mutta antoisan työn sekä toisiaan arvostavat työkaverit. -Kausityöntekijät otetaan meillä aina avosylin vastaan ja osaksi Kyläkaupan perhettä, kertoo Arja Jauhiainen. Kyläkaupassa joulutyöntekijät saavat myös hienon mahdollisuuden olla osana Kyläkauppaa ja sen historian suurinta uudistustyötä. Kyläkaupan tuntevat kaikki ja sen asiakkaina käy vuosittain yli 6 miljoonaa henkeä, mutta aidoksi kyläkauppalaiseksi voivat itseään kutsua vain Kyläkaupan työntekijät, yrityksen tärkein voimavara ja menestyksen tae.

- Kaupan ala on perinteisesti vahva työllistäjä ja työ kaupassa on mielekästä ja palkitsevaa, sanoo Arja. - Kyläkaupalla on hyvä maine työpaikkana. Tämä näkyy runsaana hakeutumisena yrityksen palvelukseen niin ensikertalaisten kuin aiemmin meillä työskennelleiden osalta.

Kausityöstä saatu työkokemus on varsinkin nuorille mittaamattoman arvokasta. Työ Kyläkaupassa on hyvä ponnahduslauta työelämään, sillä asiakaspalvelukokemus on toivottu asia kaikilla aloilla. -Kyläkaupan työtodistusta arvostetaan korkealle myös muissa työpaikoissa ja hyvin hoidettu työ avaa väyliä Kyläkauppaan myös myöhemmin, kertoo Arja Jauhiainen.

Jätä hakemuksesi: www.tuuri.fi

« Takaisin