Joulun myydyimpiä tuotteita ovat perinteisesti erilaiset makeisboxit, joita myydään Kyläkaupalla vuosittain yli 100 000 kappaletta.

Joulun myydyimpiä tuotteita ovat perinteisesti erilaiset makeisboxit, joita myydään Kyläkaupalla vuosittain yli 100 000 kappaletta.

Kyläkaupassa on Suomen suurin joulumakeismaailma

11.10.2017

Joulun myydyimpiä tuotteita ovat perinteisesti erilaiset makeisboxit, joita myydään Kyläkaupalla vuosittain yli 100 000 kappaletta.

Karkkiboxeja myydään jouluna yli 100 000 kappaletta

Kyläkaupan Tavarapuodin joulumakeismaailma on valikoimaltaan varmasti Suomen suurin, noin 250 erilaisen tuotteen valikoima hakee vertaistaan. Joulukarkit ovat erittäin helposti löydettävissä, sillä tämä Kyläkaupan herkullisin osasto on vastassa heti ensimmäisenä, kun tullaan sisään Kauppakadun puoleisesta sisäänkäynnistä.

Joulun myydyimpiä tuotteita ovat perinteisesti erilaiset boxit, joita myydään Kyläkaupalla vuosittain yli 100 000 kappaletta. Toinen suuri suosikki vuodesta toiseen on Pandan perinteinen Juhlapöydän konvehtirasia. Marmeladeista suosituin on Fazerin klassikko, Vihreät kuulat. Muita joulun kestosuosikkeja ovat Toffifee, Marabou Symphony -konvehdit, kaikille tuttu After Eight ja Fazerin Present -konvehtirasia. Tänä jouluna herkutellaan myös muun muassa Cloettan Talvikonvehdeilla, tutuilla Budapest-konvehdeilla sekä Budapest Orange Crispeillä.

Tulevan joulun uutuustuotteita ovat muun muassa Fazerin Seasonal Truffles Uuniomena suklaa -boxi, Pandan Suomi 100 -konvehtirasiat, makuina pullakahvi ja karpalo-toffee sekä Maraboun Premium Petit -konvehdit.

Kyläkaupan joulumakeismaailmassa on myynnissä jonkin verran myös erikoisempia joulun makeisia niitä kaipaaville. Niiden kanssa kannattaa olla ajoissa asialla, sillä erikoistuotteet myydään loppuun hyvissä ajoin ennen joulua.

Joulun odotusta luukku kerrallaan

Joulun odottaminen on jännittävää aikaa, varsinkin perheen pienimmille. Pitkää odotusta ja päivien laskemista helpottaa tietenkin joulukalenteri. Kyläkaupan valikoimissa on paljon erilaisia makeis- ja suklaajoulukalentereita, jotka tekevät joulun odotuksesta entistä hauskempaa.

Kyläkaupan joulumakeisosastolle saapuu päivittäin lisää erilaisia joulukalentereita ja valikoima on parhaimmillaan muutaman viikon kuluessa. Kuten erikoistuotteet, myös suosituimmat joulukalenterit myydään loppuun jo kauan ennen joulukuun alkua. Jos toiveissa siis on jokin tietty kalenteri, kannattaa hankkia se mahdollisimman pian.

Ensimmäinen merkki lähestyvästä joulusta

Joulukarkit ovat monelle ensimmäinen ja odotettu merkki lähestyvästä joulusta ja nykyään ne ilmestyvätkin kauppoihin jo hyvissä ajoin loppusyksyllä. Kysynnän takia myös Kyläkaupassa joulunvietto alkaa joulumakeisten osalta jo yli kaksi kuukautta ennen joulunpyhiä.

Konvehdit sopivat jouluna niin kahvipöytään, lahjaksi kuin omiin herkutteluhetkiin. Yllättäviin lahjapulmiin joulumakeiset ovat takuuvarma pelastus – kannattaakin aina pitää muutama rasia kaapissa tällaisten tilanteiden varalle. Useissa konvehtirasioissa tyylikäs pakkaus on kuin valmis lahja jo sellaisenaan.

Riippumatta siitä, hankitko joulumakeisia itselle vai haetko hyviä lahjaideoita, Kyläkaupan karkkiosaston myyjät palvelevat ja neuvovat sinua mielellään joulun herkutteluostoksissa.

« Takaisin