Kyläkaupan Minigolfrata Tuurinjoen rannassa tarjoaa mukavaa vaihtelua shoppailun lomassa. Minigolf on hauska ja elämyksellinen tapa viettää kesäpäivää perheen tai kavereiden kanssa.

Kyläkaupan Minigolfrata Tuurinjoen rannassa tarjoaa mukavaa vaihtelua shoppailun lomassa. Minigolf on hauska ja elämyksellinen tapa viettää kesäpäivää perheen tai kavereiden kanssa.

Kyläkaupassa on kivaa tekemistä koko perheelle

22.6.2022

Iloa ja riemua kaikille

Miljoona Tivolin ja Kyläkaupan Kesätanssien lisäksi Kyläkauppa tarjoaa kaikenlaista kivaa tekemistä koko perheelle. Suomen suurin ilmainen sisäseikkailupuisto RiemuPark ja Aku Park ovat auki läpi vuoden, samoin Suomen suurin Muumi -leikkipuisto Kyläkaupan Tavarapuodin etupihalla, joen rannalla, on kaikkien käytössä ilmaiseksi.

Muumi-leikkipuistossa ilmaiset toimintatuokiot lapsille joka päivä

Tänä kesänä Muumipuistossa järjestetään toimintatuokioita 27.6.-5.8.2022 joka päivä klo 12 ja 15. Toiminta on maksutonta ja tarkoitettu kaikenikäisille lapsille. On kuitenkin hyvä muistaa, että kyseessä ei ole lapsiparkki, vaan Muumipuistossa lapset ovat vanhempiensa vastuulla.

Leikkihetkistä vastaava työntekijä on paikalla joka päivä klo 11-17, ja häneltä voi kysyä kaikkia alueeseen liittyviä asioita. Työntekijän tunnistat kirkkaan värisestä #visitalavus-paidasta tai huomioliivistä. Ohjattua toimintaa Muumipuistossa järjestävät yhteistyössä Alavuden kaupunki ja Töysän 4H-yhdistys.

Kyläkaupan minigolfradalla on hauska viettää kesäpäivää

Kyläkaupan Minigolfrata Tuurinjoen rannassa tarjoaa mukavaa vaihtelua shoppailun lomassa. Minigolf on hauska ja elämyksellinen tapa viettää kesäpäivää perheen tai kavereiden kanssa. Se on suosittu myös päiväkoti- ja koululaisryhmien keskuudessa ja Kyläkaupan radalla nähdään kesäisin paljon polttariporukoita.

Minigolf on tunnettu kaikille ja kaikenikäisille sopivana lajina, jonka parissa viihtyy helposti pidemmänkin ajan. Pelaile rennosti tai järjestä vaikka leikkimielinen kisa perheen kesken, minigolf ei ole vakava laji. Jos jollain väylällä menee pieleen, seuraavalla voi jo onnistua – pidä hauskaa, muista keskittyä, tähtää ja puttaa, siinä on minigolfin ydin.

Vihta vai vasta?

Juhannusviikolla Kyläkaupalla on jo vuosia tehty juhannusvihtoja. Tänäkin vuonna rengit jakavat perinnetietoa ja opastavat tekemään perinteisiä saunavihtoja torstaina 23.6.2022 klo 11-17 Ruokapuodin edustalla.

« Takaisin