Laadukas lyhty on pitkäaikainen ilo. Keskisen Kyläkaupan lyhtyvalikoimat ovat nyt parhaimmillaan.

Laadukas lyhty on pitkäaikainen ilo. Keskisen Kyläkaupan lyhtyvalikoimat ovat nyt parhaimmillaan.

Kyläkaupassa laaja valikoima tyylikkäitä lyhtyjä

7.10.2021

Tunnelmaa pimeisiin syysiltoihin

Iltojen hämärtyessä kotien sisustuksessakin on käännytty syksyiseen suuntaan ja lyhtyjä sekä kynttilöitä sytytellään sekä sisätiloihin että terasseille ja puutarhaan. Lyhdyt täydentävät sisustusta ja luovat tunnelmaa. Ne ovat käytännöllisiä, tunnelmallisia valonlähteitä, joille löytyy aina käyttöä, vuodenajasta riippumatta. Laadukas lyhty on pitkäaikainen ilo, joten juuri itselle mieluisen ja käyttötarkoitukseensa sopivan mallin valintaan kannattaa panostaa.

Keskisen Kyläkaupalla on hyvä valikoima lyhtyjä ja lisää erilaisia malleja on vielä tulossa myyntiin. Valikoimaa täydentävät myös erilaiset kynttilät niin ulko- kuin sisäkäyttöön. Suosituimpia lyhtymalleja ovat erilaiset luonnonmateriaaleista valmistetut lyhdyt – puu, paju, rottinki. Niistä kynttilöiden tunnelmallinen valo heijastuu kauniisti ja ne sopivat mainiosti käytettäväksi sisällä osana sisustusta tai vaikkapa ulkona terassilla.

Kyläkaupan esillepanoista saat myös erilaisia vinkkejä ja ideoita lyhtyjen käyttöön ja ammattitaitoiset myyjät auttavat mielellään sopivan lyhdyn valinnassa. Lyhdystä saa upean ja turvallisen esimerkiksi laittamalla sen sisään pienet led-valot tai -kynttilän. Suuret, yleensä ulkokäytössä nähdyt lasilyhdyt ovat kauniita myös sisätiloissa ja ovat turvallisempia kuin pelkkä kynttilä, varsinkin lapsi- ja lemmikkiperheissä. Ryhmiksi aseteltuna erikokoiset lyhdyt luovat näyttävän ilmeen sekä terassille että sisätiloihin. Tyylikäs lyhty on varma valinta myös lahjaksi tai tuliaisiksi.

Pimeät illat ovat kuin tehty rentoutumiseen ja kotona oleiluun. Älä anna sateen tai kylmän pilata tunnelmaa, vaan asetu parvekkeelle tai terassille katon suojiin, kääriydy vilttiin, sytytä lyhtyihin kynttilät ja viihdy ulkona syksystä nauttien.

« Takaisin