Kyläkaupan viihdeosasto on ylivoimaisesti Suomen suurin sekä kooltaan että valikoimaltaan.

Kyläkaupan viihdeosasto on ylivoimaisesti Suomen suurin sekä kooltaan että valikoimaltaan.

Kyläkaupan viihdeosasto on Suomen suurin

3.11.2016

Kyläkaupan viihdeosasto on Suomen suurin

Uudella paikalla viihde-elektroniikkaosaston vieressä palveleva Kyläkaupan viihdeosasto on sekä pinta-alaltaan että valikoimaltaan ylivoimaisesti Suomen suurin. Osaston valikoimassa ovat DVD- ja blu-ray -elokuvat, musiikki, pelikonsolit ja pelit. Osaston valikoima tarjoaa musiikkia joka makuun, kattavan valikoiman pelikonsoleita, pelejä ja pelitarvikkeita sekä elokuvia laidasta laitaan.

Joulupukin suosikkiostospaikka

Joululahjapulmien yllättäessä Kyläkaupan suuri viihdeosasto on varsinainen joulupukin aarrearkku.  Se tarjoaa hyviä lahjaideoita kaiken ikäisille.  Esimerkiksi konsolipelit ovat aina yhtä toivottuja lahjoja ja tänäkin jouluna monen toivelistalla on uusi konsoli.

Vaikka tv-sarjoja katsotaan nykyään nettipalvelujen kautta, oma suosikkisarja boxina on varmasti tykätty lahja, kuten myös tuoreimmat hittielokuvat. Perheen pienimmille on valinnan varaa hyllymetreittäin, kotimaisista lastenelokuvista Disneyn klassikoihin ja kaikkea siltä väliltä.

Etsittäessä lauluintoiselle lahjaa kannattaa käydä tutustumassa Kyläkaupan erittäin laajaan karaokelevyjen valikoimaan, se varmasti yksi Suomen suurimmista.  Joulun tunnelmaan pääsee virittäytymään tietenkin joululauluja kuuntelemalla. Kyläkaupasta voi lahjaostosten lisäksi hankkia myös joulumusiikit.

Kyläkaupasta DVD:t eivät katoa

DVD- ja Blu-ray-levyjen myynti Suomessa yleisellä tasolla on laskenut viimeisten vuosien aikana roimasti. Monet kaupat ovat supistaneet radikaalisti elokuvien valikoimaa tai jopa lopettaneet niiden myynnin. Kyläkaupassa tästä ei ole pelkoa, DVD:t ja Blu-rayt myyvät vielä aivan hyvin.  -Vaikka sanotaan, että leffamyynti alkaa olla kuollut ala, meidän myyntilukumme todistavat toisin, miettii Kyläkaupan sisäänostaja Petri Koski. -Erityisesti kotimaiset sekä lasten leffat myyvät hyvin. Kesällä julkaistu Zootropolis – eläinten kaupunki on myynyt lyhyessä ajassa jo yli 1500 kappaletta.  Kuluvan vuoden aikana Kyläkauppa on myös myynyt yli 3000 kappaletta Napapiirin sankarit -elokuvaa.

Kyläkaupalla on myös hallussaan Suomen ennätys yksittäisen DVD-leffan myynnissä. Helmikuussa 2016 Dome Karukosken Mielensäpahoittaja –elokuvaa oli myyty Kyläkaupassa ennätysmäinen lukema: 7634 kpl ja lokakuuhun 2016 mennessä lukema lähentelee jo 9000 myytyä kappaletta. Se on jopa Kyläkaupan luvuksi hurja, mutta valtakunnan tasolla nykytilanteessa lähes käsittämätön lukema. -Mitään elokuvaa ei ole tiettävästi aiemmin myyty yhdestä pisteestä näin valtavaa määrää, myhäilee Petri Koski tyytyväisenä.

-Yleisesti ottaen kotimaiset elokuvat ovat myydyimpiä artikkeleita. Niiden lisäksi tv-sarjat ja lasten DVD:t ovat aina suosittuja ja Kyläkaupan laajasta valikoimasta löytyy todella edullisesti myös harvinaisempia ja vanhempia suosikkeja, kertoo Koski. -Elokuvat kyllä tekevät kauppansa, kun niitä vain on tarjolla. Vaikka nettipalvelujen käyttöön on siirrytty yhä enemmän, asiakkaat haluavat silti ostaa elokuvansa ihan fyysisessä muodossa. Samasta syystä myös kirjat tekevät edelleen kauppansa. - DVD:n käyttötapa on ehkä hieman muuttunut – niitä ei osteta enää ihan ostamisen riemusta, vaan asiakkaat ovat tarkkoja siitä, mitä haluavat. Siksi pidämme tärkeänä, että valikoimamme säilyy jatkossakin kattavana, lupaa Petri Koski.

« Takaisin