Tapani Kansa, Danny ja Frederik tuovat Kyläkaupan Tapahtumatelttaan laajan kirjon kovia kotimaisia hittejä.

Tapani Kansa, Danny ja Frederik tuovat Kyläkaupan Tapahtumatelttaan laajan kirjon kovia kotimaisia hittejä.

Kyläkaupan Tapahtumateltassa kesä jatkuu

8.9.2016

Finnhittien kuninkaat valloittavat Tuurin

Kyläkaupan Tapahtumateltassa kesä jatkuu

 

Nämä kolme miestä eivät esittelyä kaipaa: Danny, Frederik ja Tapani Kansa. He ovat ikonisia hahmoja menneiltä vuosikymmeniltä, suomalaisen iskelmän ja popin eli finnhittien mestareita. Kukapa ei tunnistaisi sellaisia Dannyn klassikoita kuin Kesäkatu, Tuulensuojaan ja Tuuliviiri tai Frederikin biisejä Tsingis Khan, Titanic ja Linda, Linda. Puhumattakaan Tapani Kansan hiteistä R-A-K-A-S ja Äidin pikkupoika. Nämä ja monet muut tähtien laulut ovat osa kotimaista musiikkihistoriaa ja tärkeä osa suomalaista äänimaisemaa. Vuosikymmenet ja historia eivät paina, vaan tyylikkäästi ikääntyneet herrat jatkavat menestyksekästä uraansa edelleen.

Tulevana lauantaina on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä tämä rautainen kolmikko yhdellä kertaa samalla lavalla, kun Finnhittien kuninkaat saapuvat kiertueellaan Tuuriin. Kyläkaupan Tapahtumateltta tarjoaa hienot puitteet hittikavalkadille, jonka tämä trio esittää yhdessä loistavan kiertuebändinsä kanssa. Syksyisessä illassa on taatusti tunnelma korkealla, kun Tapahtumateltta ison ulkoanniskelualueen kera muuttuu todelliseksi viihdeareenaksi. Vaikka tapahtuma järjestetään katetussa teltassa, järjestäjä kehottaa asiakkaita varautumaan lämpöisellä vaatetuksella, koska syyskuun illat ovat jo viileitä, eikä tapahtumateltassa ole lämmitystä.

Liput tapahtumaan kannattaa hankkia jo ennakkoon Kyläkaupan neuvonnasta tai netistä osoitteesta tuuri.fi. Netistä lippu on ostettava viimeistään perjantaina 9.9. ja noudettava Kyläkaupan Tavarapuodin neuvonnasta 10.9. klo 21 menneessä. Lippuja on saatavilla myös tapahtuman portilta lauantaina klo 21 alkaen, hinta on sama kuin ennakkoon eli 20 euroa. Mukaan mahtuu parisen tuhatta finnhittien ystävää, tilaisuuden ikäraja on 18-vuotta. Tähdet nousevat lavalle klo 22 alkaen, joten paikalla kannattaa olla hyvissä ajoin. Tapahtuma-alueella on suuren anniskelualueen lisäksi narikka, runsaasti vessoja sekä inva-katsomo, joten ilta sujuu taatusti mukavissa merkeissä.

« Takaisin