Tuttu henkilökunta toivottaa asiakkaat tervetulleeksi ostoksille Kyläkaupan Taimimyymälään.

Tuttu henkilökunta toivottaa asiakkaat tervetulleeksi ostoksille Kyläkaupan Taimimyymälään.

Kyläkaupan Taimimyymälä avajaiset tänään

21.4.2016

Tuttu henkilökunta toivottaa asiakkaat tervetulleeksi ostoksille Kyläkaupan Taimimyymälään.

Kevään ja alkavan kesän merkit ovat vahvasti ilmassa, sillä Kyläkaupan Taimimyymälä avaa ovensa tänään 21.4. klo 10 tutussa paikassa Ruokapuotia vastapäätä.  Taimimyymälän sisäänkäynti on kasvihuoneen karavaanarialueen puoleisesta päädystä eli junanradan puolelta. Myös taimipihalle asiakkaat ovat jo tervetulleita, se täyttyy kasveista tämän ja ensi viikon aikana.

Aukioloaikojen vapautumisen myötä myös Taimimyymälä laajensi aukiolojaan ja ostoksille pääsee joka päivä klo 10-20.

Taimimyymälä on viherpeukalon paratiisi

Kyläkaupan Taimimyymälä on oikea viherpeukalon paratiisi, sillä jatkuvasti uudistuva ja elävä valikoima houkuttelee käymään aina uudelleen ja uudelleen. Tuttu henkilökunta odottaa asiakkaita avosylin ja luvassa on jälleen asiantuntevaa, iloista ja kyläkauppamaista palvelua. 

Taimimyymälään saapuu uusia kesäkukkakuormia päivittäin ja taimikuormia noin kerran viikossa.  -Vahvat kotimaiset toimijat ja yhteistyökumppanit, esimerkiksi Puutarha Tahvoset ja Kokon Puutarha sekä myös luotettavat ulkomaiset toimittajat takaavat laadun ja kasvien tuoreuden, kiittelee Kyläkaupan taimiostoista vastaava Marika Rissa.

Taimimyymälässä on myynnissä myös kaikki tarvittava puutarhan kasvien hyvinvointiin. Tutut merkit, Berner, Kekkilä ja Biolan tarjoavat katteita, multaa ja lannoitteita jokaiseen tarpeeseen.

Valikoimissa ovat myös erilaiset puutarharuukut pihamaiden ja terassien koristukseen. Ruukkuvalikoima ja muut puutarhan kaunistukseksi tarkoitetut tuotteet noudattelevat tyyleissä ja väreissä kevään ja kesän trendejä. –Kuten muussakin sisustuksessa, musta ja valkoinen väri ovat puutarhassa nyt in, kertoo Marika Rissa. –Seuraamme trendejä tarkasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme ajan hermolla olevia tuotteita, hän lisää.

Taimimyymälässä tapahtuu

Taimimyymälässä järjestetään lasten tapahtuma lauantaina 7.5. kello 11-15. Luvassa on muun muassa istutuspuuhia, poniajelua, pihapelejä ja muuta mukavaa tekemistä perheen pienimmille.

-Lasten tapahtuman lisäksi keväällä on luvassa myös ihan uudenlainen tapahtuma, kertoo Marika Rissa. Perjantaina 27.5. kello 16-20 Taimimyymälässä järjestetään puutarhailta, jossa on esimerkiksi mahdollisuus tavata puutarhojen edustajia ja kuulla parhaat taimi-, kesäkukka- ja perennavinkit suoraan kasvattajilta.

–Lisätietoa kummastakin tapahtumasta kerrotaan lähiviikkoina, lupaa Marika Rissa.

Kyläkaupan Taimimyymälän valikoimissa:

•siemenperunat •annos- ja nurmikonsiemenet •istukassipulit •taimet •kesäkukat •ruukut •parvekelaatikot •köynnös- ja perennatuet •torjunta-aineet •lannoitteet •mullat ja katteet

« Takaisin