Kyläkaupan Ruokapuodin uusi pullonpalautusautomaatti nielee kerrallaan yli 200 pulloa ja käsittelee jopa yli 120 pakkausta minuutissa.

Kyläkaupan Ruokapuodin uusi pullonpalautusautomaatti nielee kerrallaan yli 200 pulloa ja käsittelee jopa yli 120 pakkausta minuutissa.

Kyläkaupan Ruokapuotiin pullonpalautusautomaatien kuningas

25.1.2023

Kerralla kitaan yli 200 pulloa on ylivoimaista tehokkuutta

Kyläkaupan Ruokapuotiin on saatu uusi RVM Mega-merkkinen pullonpalautusautomaatti, joka tekee juomapakkausten kierrättämisestä moninkertaisesti helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan aiemmin. Koneen kitaan mahtuu kerralla yli 200 juomapakkausta, riippuen palautettavien pullojen ja tölkkien koosta ja kone käsittelee ne jopa yli 120 pakkauksen minuuttivauhdilla. Jos sinulla on kerralla enemmänkin kierrätettävää, kone aukaisee luukun automaattisesti ja voit palauttaa heti perään lisää juomapakkauksia, kaikki näppärästi samalle panttikuitille.

 RVM Mega hyväksyy niin tölkit, muovipullot kuin lasipullotkin. Lasipullojen kanssa on tietenkin toimittava vähän varovaisemmin, niitä ei saa kaataa isoa määrää kerrallaan. Jos mukana on tölkkejä ja muovipulloja, ne yleensä pehmentävät mukavasti myös lasipullojen palautusta. Kone kiittää ja toimii kaikkein sujuvimmin, kun sinne palautetaan vain ehjiä juomapakkauksia – roskien, muovipussien, kuittien, sixpack-kääreiden ja muiden vastaavien paikka on roskiksessa, ei pullonpalautusautomaatin kidassa.

Pullonpalautuskoneiden ehdotonta eliittiä tehokkuudessa ja siisteydessä

Samassa automaatissa on myös pienempi, ”normaali” syöttöaukko. Jos kone ei hyväksy joitakin yksittäisiä pakkauksia ison aukon kautta, ne voi poimia helposti palautusluukusta ja palauttaa yksitellen pienen aukon kautta aina kun vihreä valo palaa. Isoa ja pientä palautusaukkoa ei voi siis käyttää samaan aikaan, mutta palautetut pakkaukset saa kuitenkin samalle kuitille.

Kyläkaupalta kerrotaan, että uuden palautusautomaatin käyttöönottoa on odotettu innolla niin asiakkaiden kuin henkilökunnankin taholta. Uusi laite nopeuttaa palauttamista ja helpottaa näin asiakkaiden arkea merkittävästi. Sujuva palautus lisää myös kierrätykseen osallistuvien määrää. Lisäksi uusi kone tekee palauttamisesta todella siistiä, sillä käsiä ei tarvitse liata. Tästä ei pullojen palautus enää helpommaksi tai nopeammaksi voi tulla.

Tämä pullonpalautuskone on nähtävyys jo itsessään. Kun kerran käytät, niin et enää siitä luovu.

« Takaisin