Kyläkaupan Pihamyymälästä hankit kaiken, mitä pihaan, puutarhaan ja parvekkeelle tarvitaan. Kesäpihan avautuminen toi Pihamyymälään yli 1300 m² lisätilaa.

Kyläkaupan Pihamyymälästä hankit kaiken, mitä pihaan, puutarhaan ja parvekkeelle tarvitaan. Kesäpihan avautuminen toi Pihamyymälään yli 1300 m² lisätilaa.

Kyläkaupan Pihamyymälästä parhaat ideat kotipuutarhaan

15.4.2021

Yli 1300 m² Pihamyymälän Kesäpiha avautui lisätilaksi 

Kyläkaupan uuden Pihamyymälän ensimmäiset toimintaviikot ovat olleet menestys ja tyytyväisiä asiakkaita on käynyt päivittäin pihan täydeltä. Asiakkaat ovat kiitelleet helposti saavutettavan sijainnin lisäksi hyvää ja ajanmukaista valikoimaa. Pihamyymälästä kerrotaan, että valikoima onkin huolella suunniteltu vastaamaan nykypäivän kasvavaan puutarhanhoito- ja puutarhasisustustrendiin - myynnissä on kaikkea, mitä pihaan, puutarhaan ja parvekkeelle tarvitaan ja kesää kohti mentäessä valinnanvaraa tulee koko ajan lisää.  

Tänään torstaina astutaan jälleen askel lähemmäs kesää, kun Pihamyymälän Kesäpiha otetaan käyttöön ja sen myötä myymälän pinta-ala ja valikoima kasvavat jälleen. Kesäpihalla myynnissä ovat muun muassa mullat, katteet, lannoitteet ja maanrakennus, aitatarvikkeet, kastelutarvikkeet sekä sipulit ja kevään edetessä myös kesäkukat.  

Taimipiha avataan heti säiden salliessa 

Paljon odotettu Taimipiha avataan myöhemmin keväällä, kun sää lämpenee riittävästi. Taimi- ja kukkakuormat saapuvat Pihamyymälään porrastetusti, kukin kuorma sitten kun olosuhteet ovat sen kasvien menestymiselle parhaat mahdolliset. Laaja kasvi- ja kukkavalikoima tulee täydentymään lähes päivittäin ja myynnissä tulee olemaan kaikki puutarhan peruskasvit, mutta myös erikoisuuksia.

Valmistele piha kevääseen  

Lumet ovat jo sulaneet nopeaan tahtiin ja nyt onkin hyvä aika suunnitella ja tehdä puutarhan kevättöitä. Pihan yleinen siistiminen, kuivien oksien karsiminen sekä puutarhan kalkitseminen ovat näkyvimpiä ja myös tärkeitä puuhia. Nurmikon haravoiminen ja kukkaistutusten reunojen siistiminen tekevät pihaan kuin pihaan nopeasti huolitellun ilmeen. Kun maa lämpenee, on istutusten aika. Valmistautumista voi toteuttaa myös sisätiloissa taimia kasvattamalla. Puutarhan kevättöihin saa inspiraatiota Kyläkaupan Pihamyymälästä - tuotteiden valinnassa ja hankinnassa voi kysyä apua ammattitaitoiselta henkilökunnalta.  

« Takaisin