Kyläkaupan Pihamyymälän laajoista valikoimista kaikkea kaunista kotiin ja lahjaksi. Pihamyymälä on avoinna joka päivä 10-20.

Kyläkaupan Pihamyymälän laajoista valikoimista kaikkea kaunista kotiin ja lahjaksi. Pihamyymälä on avoinna joka päivä 10-20.

Kyläkaupan Pihamyymälä palvelee läpi vuoden

18.11.2021

Uuden toimitilan ansiosta Kyläkaupan Pihamyymälän ovet ovat avoinna ensimmäistä kertaa läpi vuoden. Valikoima luonnollisesti päivittyy vuodenajan ja sesongin mukaan – kesäisestä vaihdettiin ensin syksyiseen ja nyt ovat saapuneet myyntiin jouluun ja talveen liittyvät tuotteet.

Joulun lähestyessä valikoimiin tulee koko ajan uusia myyntituotteita. Tänä vuonna Kyläkaupan joulukukkamyynti tapahtuu Pihamyymälästä käsin ja lähempänä joulua myyntiin tulee myös kasvatettuja joulukuusia.

Kotimaiset havutuotteet ja kranssit Pihamyymälästä

Pihamyymälän suosituimpia tämän ajan tuotteita ovat kotimaiset havutuotteet: kranssit, köynnökset, pallot ja muut havukoristeet. Voit ostaa ne joko valmiina tai tehdä itse myynnissä olevien askartelulaatikoiden tarvikkeilla. Pihamyymälässä on myynnissä paljon erilaisia tarvikkeita kranssien tekemiseen: kuivakukkia, heiniä, havuja, tekokasveja ja pieniä koristeita.

Pihamyymälältä on toivottu paljon erilaisia kursseja ja toiveisiin onkin vastattu. Viime viikolla tehtiin kransseja kuivakukista ja metsän antimista, 4.12. on tulossa havu-workshop, jossa opastetaan valmistamaan havuista kranssi, köynnös tai pallo.

Ihanat ruukkukuuset itselle tai lahjaksi

Joulunalusajan myyntihitti ovat myös ruukkukuuset. Pieneenkin kotiin mahtuvien ruukkukuusien suosio on kasvanut viime vuosina valtavasti, eikä ihme, sillä ne ovat helppohoitoisia, varisemattomia ja ekologisia. Aito suomalainen metsäkuusi soveltuu sekä ulko- että sisäkäyttöön ja pienen kokonsa ansiosta on kaunis koristus myös kaupunkikotien parvekkeille ja terasseille. Tärkeintä on, että sisälle tuotu kuusi ei saa kuivua. Kunhan sen kosteudesta pitää hyvää huolta, ruukkukuusi säilyy sisälläkin pitkään.

Ruukkukuusi on myös erinomainen lahjaidea, josta riittää iloa kauan joulun jälkeenkin.  Kevään tullen ja hallojen mentyä sen voi istuttaa halutessaan ulos puutarhaan, jolloin sen kasvua voi seurata vuosien ajan. 

Monipuolinen valikoima sisustustuotteita

Pihamyymälän talvikauden valikoima pitää sisällään paljon erilaisia sisustustuotteita. Uutuutena myynnissä ovat esimerkiksi tämän hetken suosituimmat skandinaaviset sisustusbrändit, tanskalaiset Nicolas Vahe ja House Doctor -tuotesarjat. Ajattomat ja kauniit Nicolas Vahe-tuotteet tuovat estetiikkaa sekä arkeen että juhlaan ja House Doctorin modernit ja tyylikkäät sisustustuotteet ovat yksilöllisiä, rentoja ja helposti toisiinsa yhdisteltävissä. Kummatkin tuotesarjat sopivat sekä itselle että lahjaksi. Pihamyymälän ammattitaitoinen henkilökunta on myös tehnyt itse valmiita lahjapakkauksia, joista voi hankkia mieleisensä vaikkapa yrityslahjoiksi tai pikkujoululahjoiksi.  

Pimeitä alkutalven iltoja valaisemaan Pihamyymälästä voi hankkia sekä lyhtyjä, kynttilöitä, valoja että erilaisia ulkotulia. Lyhdyt ovat paitsi ihana valon lähde kotona, myös suosittuja lahjaideoita. Pihamyymälässä ei ole unohdettu edes kotipihan pienimpiä asukkaita eli lintuja. Talviruokinta on monille mukava ja mieluinen harrastus ja Pihamyymälässä onkin tarjolla hyvä valikoima siemeniä, pähkinöitä ja ruokinta-automaatteja.

« Takaisin