Kyläkaupan MuotiOutlet palvelee asiakkaita Toivontiellä Kyläkaupan välittömässä läheisyydessä.

Kyläkaupan MuotiOutlet palvelee asiakkaita Toivontiellä Kyläkaupan välittömässä läheisyydessä.

Kyläkaupan MuotiOutletissa myynnissä kymmeniä muotimerkkejä

28.6.2023

Suomen suurin kesämuotikauppa

Kyläkaupan MuotiOutlet palvelee asiakkaita Toivontiellä Kyläkaupan välittömässä läheisyydessä joka päivä klo 9-21. MuotiOutlet-hallin kokonaispinta-ala, 5400 neliötä, tekee Kyläkaupasta maailman suurimman kesä-muotitavaratalon. MuotiOutletissa on myynnissä kymmeniä muotimerkkejä outlethinnoin.

Valikoiman laatu ja kattavuus yllättäneet asiakkaat - hinnoista puhumattakaan

Muotioutlet sanana tuo helposti mieleen tavanomaisesta muotioutletit ympäri maailmaan. Ne ovat yleensä kesämökin kokoisia pieniä taloja, joissa jokaisessa on yksi merkki edustettuna ja siitä myynnissä yleensä hajakokoja hieman halvemmalla kuin kyseisten merkkien varsinaisissa myymälöissä. 5400 neliötä on sata 54 neliön pikkumyymälää. Kyläkaupan MuotiOutlet on maailman suurin yksittäinen muotioutlet.

Kyläkaupan Muotioutlet on ollut sen valtavan koon lisäksi monelle hämmästyttävä kokemus, kun siellä on myynnissä kymmenien tunnettujen merkkien tuotteita usein täysillä kokosarjoilla naisille, miehille ja lapsille. Lisäksi suuret valikoimat mallivaatteista, joita on tehty vain yksi kappale, on saanut kymmenet tuhannet asiakkaat innostumaan. Ainutlaatuisia vaatekappaletta ei toista tule vastaan muualla.

Kyläkaupan Muotioutletin valikoimissa on tällä hetkellä muun muassa Vila, Only, Esprit, Object, Timberland, JDY, Vero Moda, Noicy May, Pieces, Fransa, Soya, Ritva Falla, Hopeapuro, Only Carmacova, Name It, J&J junior, KidsOnly, Kuoma, Jack&Jones, Only&Sons, Selected, Timberland ja Camel. Lisäksi pitkin kesää valikoimat täydentyvät lähes päivittäin.

« Takaisin