Miljoona Tivolissa iloitaan ja riemuitaan ensi kesänä 24.6. – 14.8.2022.

Miljoona Tivolissa iloitaan ja riemuitaan ensi kesänä 24.6. – 14.8.2022.

Kyläkaupan Miljoona Tivoli on jälleen ensi kesänä

21.10.2021

52 päivää iloa ja riemua

Miljoona Tivolin ainutlaatuinen tarina alkoi vuonna 2007. Siitä lähtien Tivoli Sariola on toiminut Miljoona Tivolina Kyläkaupan piha-alueella. Tuleva kesä on järjestyksessään 16. Miljoona Tivoli -kesä. Joka vuosi se on ollut ilmainen kaikille alle 13-vuotiaille lapsille. Niin tulee olemaan myös tulevana kesänä alkaen juhannusperjantaina 24. kesäkuuta ja päättyen sunnuntaina elokuun 14. päivä.

Viidestä päivästä alkanut Kyläkaupan Miljoona Tivoli -perinne on kasvanut pikkuhiljaa askel askeleelta jo muutamana vuonna olleeseen 52 päivään. Miljoona Tivoli on jakanut näiden 15 vuoden aikana iloa ja riemua nimensä mukaisesti jo useille miljoonille kävijöille.

-Uskallan väittää, että mikään yksittäinen tavaratalo maailmassa ei ole tarjonnut yhtä paljon ilmaista iloa riemua lapsille kuin Kyläkauppa. Pelkästään Miljoona Tivolin 15 vuoden kesälahjaksi annettujen sisäänpääsylippujen arvo alle 13-vuotiaille on ollut noin 100 miljoonaa euroa. Lisäksi Kyläkaupalla on läpi vuoden avoinna olevat Suomen suurin ilmainen sisäseikkailupuisto RiemuPark ja ilmainen Suomen suurin Muumi-leikkipuisto. Lukuisia erilaisia ja eri kokoisia lastentapahtumia unohtamatta.

Tuleva kesä on ilon ja riemun kesä - lasten ja lastenmielisten kesä!

Vesa Keskinen

« Takaisin