Kyläkaupan Miljoona Tivoli on ensi kesänä ilmainen kaikille alle 13-vuotiaille, mutta sen lisäksi Kyläkauppa antaa joululahjaksi myös kaikille yli 13-vuotiaille ilmaiset päivärannekkeet Miljoona Tivoliin 2023.

Kyläkaupan Miljoona Tivoli on ensi kesänä ilmainen kaikille alle 13-vuotiaille, mutta sen lisäksi Kyläkauppa antaa joululahjaksi myös kaikille yli 13-vuotiaille ilmaiset päivärannekkeet Miljoona Tivoliin 2023.

Kyläkaupan Miljoona Tivoli on jälleen ensi kesänä

23.11.2022

52 päivää iloa ja riemua

Miljoona Tivolin ainutlaatuinen tarina alkoi vuonna 2007. Siitä lähtien Tivoli Sariola on toiminut Miljoona Tivolina Kyläkaupan piha-alueella. Tuleva kesä on järjestyksessään 17. Miljoona Tivoli -kesä. Joka vuosi se on ollut ilmainen kaikille alle 13-vuotiaille lapsille. Niin tulee olemaan myös tulevana kesänä alkaen juhannusperjantaina 24. kesäkuuta ja päättyen sunnuntaina elokuun 14. päivä.

Viidestä päivästä alkanut Kyläkaupan Miljoona Tivoli -perinne on kasvanut pikkuhiljaa askel askeleelta jo muutamana vuonna olleeseen 52 päivään. Miljoona Tivoli on jakanut näiden 16 vuoden aikana iloa ja riemua nimensä mukaisesti jo useille miljoonille kävijöille.

 

Tivolilippulahjakortti jokaiselle 52 Miljoona Tivoli -päivälle kesällä 2023

Miljoona Tivoli on ensi kesänä ilmainen kaikille alle 13-vuotiaille, mutta Kyläkauppa antaa joululahjaksi myös kaikille yli 13-vuotiaille ilmaiset päivärannekkeet Miljoona Tivoliin 2023, kertoo Vesa Keskinen.

Miljoona Tivoli -lahjakorttikokonaisuuden voi lunastaa näyttämällä Kela-korttia Kyläkaupan Infossa.  Joululahjan voi lunastaa 26.11.-31.12.2022 välisenä aikana.

-Uskallan väittää, että mikään yksittäinen tavaratalo maailmassa ei ole tarjonnut yhtä paljon ilmaista iloa riemua lapsille kuin Kyläkauppa. Pelkästään Miljoona Tivolin 16 vuoden aikana annettujen sisäänpääsylippujen arvo alle 13-vuotiaille on ollut noin 100 miljoonaa euroa. Lisäksi Kyläkaupalla on läpi vuoden avoinna olevat Suomen suurin ilmainen sisäseikkailupuisto RiemuPark ja ilmainen Suomen suurin Muumi-leikkipuisto. Lukuisia erilaisia ja eri kokoisia lastentapahtumia unohtamatta.

Tuleva kesä on ilon ja riemun kesä - lasten ja lastenmielisten kesä, iloitsee Vesa Keskinen.

« Takaisin