Miljoona Koira tuo Tuuriin jälleen satoja erilaisia koirarotuja 9.-10.6.2018.  Kuvassa vuoden 2017 Best In Show, amerikanakita Inuline Hard As A Rock (om. Hanna ja Laura Kukkola, Rickard Hagström) sekä näyttelyn tuomarit ja sponsorit.

Miljoona Koira tuo Tuuriin jälleen satoja erilaisia koirarotuja 9.-10.6.2018. Kuvassa vuoden 2017 Best In Show, amerikanakita Inuline Hard As A Rock (om. Hanna ja Laura Kukkola, Rickard Hagström) sekä näyttelyn tuomarit ja sponsorit.

Kyläkaupan Miljoona Koira kerää koiraihmiset Tuuriin

7.6.2018

Miljoona Koira tuo Tuuriin jälleen satoja erilaisia koirarotuja 9.-10.6.2018.  Kuvassa vuoden 2017 Best In Show, amerikanakita Inuline Hard As A Rock (om. Hanna ja Laura Kukkola, Rickard Hagström) sekä näyttelyn tuomarit ja sponsorit.

Noin 2000 koiraa valtaa Kyläkaupan viikonloppuna

Suosittu Miljoona Koira on ollut jo yli kymmenen vuoden ajan Suomen suurimpien kaikkien rotujen näyttelyjen joukossa. Tänäkin vuonna näyttely kerää 9.-10.6.2018 Kyläkaupan hiekkakentälle valtavan määrän koiria taustajoukkoineen, kymmeniä koiratarvikemyyjiä ja tietenkin runsaslukuisen yleisön. Miljoona Koira 2018 tarjoaa tuttuun tapaan mielenkiintoista katseltavaa ja seurattavaa koko perheelle.  Näyttelyn järjestää Etelä-Pohjanmaan Kennelpiiri yhteistyössä Kyläkaupan kanssa.

Huikea määrä osallistujia

Ammattimaiset suomalaiset tuomarit arvostelevat Kyläkaupan hiekkakentällä näyttelykehissä kahden päivän aikana noin 2000 koiraa ja yli 200 eri koirarotua.

Arvostelut alkavat kumpanakin päivänä klo 9. Lauantaina 10.6. arvostellaan FCI:n roturyhmät 2, 4, 6, 9 ja 10 eli pinserit, snautserit, molossityyppiset ja sveitsinpaimenkoirat, mäyräkoirat, ajavat ja jäljestävät koirat, seurakoirat ja kääpiökoirat sekä vinttikoirat. Sunnuntaina arvosteluvuorossa ovat roturyhmät 1, 3, 5, 7 ja 8 eli lammas- ja karjakoirat, terrierit, pystykorvat ja alkukantaiset koirat, kanakoirat sekä noutajat, ylösajavat koirat ja vesikoirat. Näyttelyssä arvostellaan myös pennut ja lauantaina käydään junior handler -kilpailu.

Alle 13-vuotiaat ilmaiseksi

Näyttely järjestetään Kyläkaupan tapahtuma-alueella, Ruokapuodin keltaista linnajulkisivua vastapäätä, joen toisella puolella. Tapahtumaan saapuvilla on käytössään Kyläkaupan laajat paikoitusalueet aivan näyttelyalueen läheisyydessä ja kulku näyttelyalueelle on joen yli kulkevan sillan kautta.

Tilava hiekkakenttä antaa yleisölle hyvät mahdollisuudet tutustua erilaisiin koirarotuihin ja näyttelyiden maailmaan aivan lähietäisyydeltä. Paikalla on myös koiratarvikemyyjiä sekä ruoka- ja juomapisteitä ja näyttelyalueen vieressä käytettävissä ovat myös Kyläkaupan kattavat palvelut.

Liput näyttelyyn maksavat 5 €. Alle 13-vuotiaat pääsevät näyttelyalueelle sisään ilmaiseksi. Näyttelyluetteloa, jossa ovat kaikkien esille asetettujen koirien tiedot roduittain, tiedot yhteistyökumppaneista sekä koira-aiheisia tarjouksia, voi ostaa näyttelyalueelta 5 € kappalehintaan.

« Takaisin