Miljoona Koira tuo Tuuriin jälleen satoja erilaisia koirarotuja 8.-9.6.2024. Kuvassa vuoden 2023 BIS bichon frisé Diamella Yazzie Jewelry, om. Jaana Karenmaa-Nurminen ja tuomari Kaisa Metteri-Gold.

Miljoona Koira tuo Tuuriin jälleen satoja erilaisia koirarotuja 8.-9.6.2024. Kuvassa vuoden 2023 BIS bichon frisé Diamella Yazzie Jewelry, om. Jaana Karenmaa-Nurminen ja tuomari Kaisa Metteri-Gold.

Kyläkaupan Miljoona Koira 2024 kerää koiraihmiset Tuuriin

5.6.2024

Suomen suurimpiin kuuluva kaikkien rotujen näyttely ensi viikonloppuna

Suosittu kaikkien rotujen näyttely Miljoona Koira järjestetään Kyläkaupalla tulevana viikonloppuna 8.-9.6.2024. Jo kahdeksattatoista kertaa järjestettävä näyttely tuo jälleen Tuuriin lähes kaksituhatta koiraa taustajoukkoineen, kymmeniä koiratarvikemyyjiä sekä tietenkin runsaslukuisen yleisön. Miljoona Koira 2024 tarjoaa mielenkiintoista katseltavaa ja seurattavaa koko perheelle.  Näyttelyn järjestää Etelä-Pohjanmaan Kennelpiiri yhteistyössä Kyläkaupan kanssa.

Tilava näyttelyalue

Näyttely järjestetään Kyläkaupan tapahtuma-alueella Ruokapuodin kultaista linnajulkisivua vastapäätä, joen toisella puolella. Tapahtumaan saapuvilla on käytössään erinomaiset paikoitusalueet aivan näyttelyalueen läheisyydessä. Tilava hiekkakenttä antaa yleisölle hyvät mahdollisuudet tutustua erilaisiin koirarotuihin ja näyttelyiden maailmaan lähietäisyydeltä. Liput tapahtumaan maksavat 5 €, alle 13-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi.

Kumpanakin päivänä arvostelut aloitetaan klo 9. Palkintotuomareina toimivat ammattitaitoiset suomalaiset tuomarit. Lauantaina 10.6. arvostellaan FCI:n roturyhmät 2, 4, 6, 9 ja 10. Sunnuntaina arvosteluvuorossa ovat roturyhmät 1, 3, 5, 7 ja 8. Näyttelyssä arvostellaan myös pennut ja lauantaina käydään junior handler -kilpailu. Sunnuntaina palkitaan myös paras sinivalkoinen koira eli suomalainen rotu.

Toimiva yhteistyö ja loistavat olosuhteet

Miljoona Koira on kautta vuosien ollut hyvin järjestetty, edullinen, positiivinen ja hyvähenkinen näyttely, mistä omalta osaltaan kertoo myös runsas osallistujamäärä. Kyläkaupan ja Etelä-Pohjanmaan Kennelpiirin yhteistyö on sujunut erinomaisesti koko tapahtuman pitkän historian ajan. - Sekä järjestäjien että näyttelyyn osallistuvien kannalta Kyläkauppa tarjoaa upeat puitteet, kaikki tarvittava on aivan käden ulottuvilla, Etelä-Pohjanmaan Kennelpiirin Sari Ylipelkonen kiittelee. Näyttely on saanut kiitosta kaikilta tahoilta - niin järjestäjiltä, yhteistyökumppaneilta, osallistujilta kuin yleisöltäkin.  -Osaava henkilökunta ja ammattimaiset tuomarit yhdessä iloisen ilmapiirin ja loistavien olosuhteiden kanssa tekevät Miljoona Koirasta näyttelyn, jonne koiraväki tulee mielellään.

« Takaisin