Miljoona Koira tuo Tuuriin jälleen satoja erilaisia koirarotuja 10.-11.6.2023. Lisäksi perjantaina 9.6.2023 samalla alueella järjestetään yksipäiväinen kaikkien rotujen näyttely.

Miljoona Koira tuo Tuuriin jälleen satoja erilaisia koirarotuja 10.-11.6.2023. Lisäksi perjantaina 9.6.2023 samalla alueella järjestetään yksipäiväinen kaikkien rotujen näyttely.

Kyläkaupan Miljoona Koira 2023 kerää koiraihmiset Tuuriin

8.3.2023

Miljoona Koira-viikonloppuna kaksi näyttelyä

Suosittu kaikkien rotujen näyttely Miljoona Koira järjestetään Kyläkaupalla 10.-11.6.2023. Jo kahdeksattatoista kertaa järjestettävä näyttely tuo jälleen Tuuriin tuhansia koiria taustajoukkoineen, kymmeniä koiratarvikemyyjiä sekä tietenkin runsaslukuisen yleisön. Miljoona Koira 2023 tarjoaa mielenkiintoista katseltavaa ja seurattavaa koko perheelle.  Näyttelyn järjestää Etelä-Pohjanmaan Kennelpiiri yhteistyössä Kyläkaupan kanssa.

Tilava näyttelyalue

Näyttely järjestetään Kyläkaupan tapahtuma-alueella Ruokapuodin kultaista linnajulkisivua vastapäätä, joen toisella puolella. Tapahtumaan saapuvilla on käytössään erinomaiset paikoitusalueet aivan näyttelyalueen läheisyydessä. Tilava hiekkakenttä antaa yleisölle hyvät mahdollisuudet tutustua erilaisiin koirarotuihin ja näyttelyiden maailmaan lähietäisyydeltä.

Suomen edullisimpiin kuuluva kaikkien rotujen näyttely

Miljoona Koira on ilmoittautumismaksuiltaan yksi Suomen edullisimmista kaikkien rotujen näyttelyistä. Halvemmalla hinnalla voi ilmoittautua 2.5.2023 saakka.

Palkintotuomareina toimivat ammattitaitoiset suomalaiset tuomarit. Lauantaina 10.6. arvostellaan FCI:n roturyhmät 2, 4, 6, 9 ja 10 eli pinserit, snautserit, molossityyppiset ja sveitsinpaimenkoirat, mäyräkoirat, ajavat ja jäljestävät koirat, seurakoirat ja kääpiökoirat sekä vinttikoirat. Sunnuntaina arvosteluvuorossa ovat roturyhmät 1, 3, 5, 7 ja 8 eli lammas- ja karjakoirat, terrierit, pystykorvat ja alkukantaiset koirat, kanakoirat sekä noutajat, ylösajavat koirat ja vesikoirat. Näyttelyssä arvostellaan myös pennut ja lauantaina käydään junior handler -kilpailu.

Toimiva yhteistyö ja loistavat olosuhteet

Miljoona Koira on kautta vuosien ollut hyvin järjestetty, edullinen, positiivinen ja hyvähenkinen näyttely, mistä omalta osaltaan kertoo myös runsas osallistujamäärä. Kyläkaupan ja Etelä-Pohjanmaan Kennelpiirin yhteistyö on sujunut erinomaisesti koko tapahtuman pitkän historian ajan. - Sekä järjestäjien että näyttelyyn osallistuvien kannalta Kyläkauppa tarjoaa upeat puitteet, kaikki tarvittava on aivan käden ulottuvilla, Etelä-Pohjanmaan Kennelpiirin Sari Ylipelkonen kiittelee. Näyttely on saanut kiitosta kaikilta tahoilta - niin järjestäjiltä, yhteistyökumppaneilta, osallistujilta kuin yleisöltäkin.  -Osaava henkilökunta ja ammattimaiset tuomarit yhdessä iloisen ilmapiirin ja loistavien olosuhteiden kanssa tekevät Miljoona Koirasta näyttelyn, jonne koiraväki tulee mielellään.

Myös perjantaina näyttelypäivä

Kesäkuun toinen viikonloppu on Tuurissa koiraihmisten juhlaa, sillä lauantain ja sunnuntain Miljoona Koira -näyttelyn lisäksi perjantaina 9.6.2023 järjestetään yksipäiväinen kaikkien rotujen näyttely. Kyseessä on Kennelliiton myöntämä ns. koronatukinäyttely, jonka kehät alkavat kello 12. Näyttelyalueena toimii tuttu Miljoona Koiran alue. Viikonlopun aikana alueella järjestetään myös useiden rotujen erikoisnäyttelyjä, joiden tiedot ovat Kennelliiton tapahtumakalenterissa.

« Takaisin