Miljoona Koira tuo Tuuriin jälleen satoja erilaisia koirarotuja 11.-12.6.2022.  Kuva: Erja Pekkala.

Miljoona Koira tuo Tuuriin jälleen satoja erilaisia koirarotuja 11.-12.6.2022. Kuva: Erja Pekkala.

Kyläkaupan Miljoona Koira 2022 kerää koiraihmiset Tuuriin

30.3.2022

Suosittu kaikkien rotujen näyttely Miljoona Koira järjestetään Kyläkaupalla 11.-12.6.2022. Jo seitsemättätoista kertaa järjestettävä näyttely tuo jälleen Tuuriin tuhansia koiria taustajoukkoineen, kymmeniä koiratarvikemyyjiä sekä tietenkin runsaslukuisen yleisön. Miljoona Koira 2022 tarjoaa mielenkiintoista katseltavaa ja seurattavaa koko perheelle.  Näyttelyn järjestää Etelä-Pohjanmaan Kennelpiiri yhteistyössä Kyläkaupan kanssa.

Tilava näyttelyalue

Näyttely järjestetään Kyläkaupan tapahtuma-alueella Ruokapuodin kultaista linnajulkisivua vastapäätä, joen toisella puolella. Tapahtumaan saapuvilla on käytössään erinomaiset paikoitusalueet aivan näyttelyalueen läheisyydessä. Tilava hiekkakenttä antaa yleisölle hyvät mahdollisuudet tutustua erilaisiin koirarotuihin ja näyttelyiden maailmaan lähietäisyydeltä.

Suomen edullisimpiin kuuluva kaikkien rotujen näyttely

Miljoona Koira on ilmoittautumismaksuiltaan yksi Suomen edullisimmista kaikkien rotujen näyttelyistä. Palkintotuomareina toimivat ammattitaitoiset suomalaiset tuomarit. Lauantaina 11.6. arvostellaan FCI:n roturyhmät 2, 4, 6, 9 ja 10 eli pinserit, snautserit, molossityyppiset ja sveitsinpaimenkoirat, mäyräkoirat, ajavat ja jäljestävät koirat, seurakoirat ja kääpiökoirat sekä vinttikoirat. Sunnuntaina arvosteluvuorossa ovat roturyhmät 1, 3, 5, 7 ja 8 eli lammas- ja karjakoirat, terrierit, pystykorvat ja alkukantaiset koirat, kanakoirat sekä noutajat, ylösajavat koirat ja vesikoirat. Näyttelyssä arvostellaan myös pennut ja lauantaina käydään junior handler -kilpailu.

Toimiva yhteistyö ja loistavat olosuhteet

Miljoona Koira on kautta vuosien ollut hyvin järjestetty, edullinen, positiivinen ja hyvähenkinen näyttely, mistä omalta osaltaan kertoo myös runsas osallistujamäärä. Kyläkaupan ja Etelä-Pohjanmaan Kennelpiirin yhteistyö on sujunut erinomaisesti koko tapahtuman pitkän historian ajan. - Sekä järjestäjien että näyttelyyn osallistuvien kannalta Kyläkauppa tarjoaa upeat puitteet, kaikki tarvittava on aivan käden ulottuvilla, Etelä-Pohjanmaan Kennelpiirin Sari Ylipelkonen kiittelee. Miljoona Koiran näyttelytoimikunnan puheenjohtaja Helena Salokangas kertoo, että näyttely on saanut kiitosta kaikilta tahoilta - niin järjestäjiltä, yhteistyökumppaneilta, osallistujilta kuin yleisöltäkin.  -Osaava henkilökunta ja ammattimaiset tuomarit yhdessä iloisen ilmapiirin ja loistavien olosuhteiden kanssa tekevät Miljoona Koirasta näyttelyn, jonne koiraväki tulee mielellään.

« Takaisin