Yli 60-vuotiaat suomalaiset voivat lunastaa Miljardi Kiitos -päivärannekelahjakortit Miljoona Tivoliin Kyläkaupan Infosta Kela-korttia näyttämällä. Edun arvo on yhteensä 1664 e.

Yli 60-vuotiaat suomalaiset voivat lunastaa Miljardi Kiitos -päivärannekelahjakortit Miljoona Tivoliin Kyläkaupan Infosta Kela-korttia näyttämällä. Edun arvo on yhteensä 1664 e.

Kyläkaupan Miljardi Kiitos -kohteena yli 60-vuotiaat suomalaiset

20.2.2020

1664 euron lahja luvassa yli 1,6 miljoonalle henkilölle

Kyläkaupan Miljardi Kiitos 2020 on lahjakampanja, jolla kyläkauppias Vesa Keskinen haluaa kiittää kaikkia yli 60-vuotiaita siitä, että meitä suomalaisia on yli viisi miljoonaa.

Kampanjassa muistetaan yli 60-vuotiaita lahjoittamalle heille päivärannekelahjakortti jokaiselle Miljoona Tivoli -päivälle kesällä 2020. Miljoona Tivoli on edelleen ilmainen kaikille alle 13-vuotiaille, mutta Miljardi Kiitos -kampanja antaa myös sitä vanhemmille tilaisuuden päästä kieppumaan ilmaiseksi joka päivä.

 - Miljardi Kiitos-kampanjan kautta haluan tarjota iloa ja riemua kaikille suomalaisille lapsille ja lapsenmielisille sekä kannustaa perheitä viettämään yhteistä laatuaikaa, kertoo Keskinen. - Lähde itse verestämään vanhoja muistoja tai tuota Miljoona Tivoli -lahjakorteilla hyvää mieltä omille lapsillesi, lapsenlapsillesi tai muille läheisillesi, kyläkauppias kannustaa.

Tuttuun tapaan Tivoli Sariola saapuu juhannuksena Kyläkaupalle ja muuntautuu kaikkine laitteineen Miljoona Tivoliksi. Tivolihuveista saadaan nauttia ensi kesänä peräti 52 päivää eli 19.6.-9.8.2020. Lukuisat lastenlaitteet mahdollistavat mukavan ja turvallisen ensikosketuksen tivolilaitteisiin ja hurjapäille tivolipäivä tarjoaa tietysti kunnon pyöritystä ja vauhdin hurmaa. Miljoona Tivolin lisäksi Kyläkauppa tarjoaa lapsille kattavat ilmaiset palvelut ympäri vuoden: Muumipuisto, Aku Park -leikkipaikka ja uusimpana Riemu Park -sisäseikkailupuisto.

 Miljardi Kiitoksen tarkoitus on herättää ja kannustaa

 -Miljardi Kiitoksen miljardi -sana muodostuu, kun yli 1,6 miljoonaa yli 60-vuotiasta suomalaista kerrotaan Miljardi Kiitos -lahjakorttivihon (52 x 32 €) arvolla 1664 €. Loppusumma on yli 2,7 miljardia euroa, laskee Vesa Keskinen. -Miljardi Kiitos -lahjakorttivihko sisältää siis 52 päiväkohtaista, 32 euron arvoista Miljoona Tivoli -pääsylippua, joilla 13-vuotiaat ja sitä vanhemmat henkilöt saavat Miljoona Tivoli -päivärannekkeen.

Miljardi Kiitos -lahjan saaminen on helppoa. Jokainen suomalainen, joka on täyttänyt 60 vuotta ennen Miljoona Tivolin alkamispäivää 19.6.2020 on oikeutettu saamaan lahjakorttikokonaisuuden. Sen voi noutaa Kyläkaupan Infosta Kela-korttia näyttämällä. Lunastusoikeus päättyy ennen Miljoona Tivolin alkua eli 18.6.2020 Kyläkaupan sulkeutuessa. Miljardi Kiitos -kampanjan tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen eikä luovuteta eteenpäin ja niiden käsittelyssä noudatetaan tietosuojalainsäädäntöä. Lisätietoja Kyläkaupan tietosuojasta: www.tuuri.fi/info/tietosuojaseloste.

Miljardi Kiitos on ensisijaisesti kesälahjakampanja yli 60-vuotiaille, mutta samalla se on myös paljon enemmän: Miljardi Kiitos -päivärannekelahjakortit voi nimittäin jokainen vapaasti hyödyntää parhaaksi katsomallaan tavalla. Päivärannekelahjakortit eivät ole henkilökohtaisia eli niitä voi esimerkiksi antaa omille lapsenlapsille, sukulaisille tai tuttaville. Miljardi Kiitos -lahjakampanjan tarkoitus on myönteisessä mielessä herättää ja kannustaa perheitä viettämään laatuaikaa yhdessä.

« Takaisin