Kyläkaupan kevään juhlatapahtuma 11.5.2019 tarjoaa ideoita kaikille juhlia suunnitteleville ja niihin osallistuville. Parhaat vinkit kakkujen koristeluun on antamassa palkittu kakkutaiteilija Emma Ivane.

Kyläkaupan kevään juhlatapahtuma 11.5.2019 tarjoaa ideoita kaikille juhlia suunnitteleville ja niihin osallistuville. Parhaat vinkit kakkujen koristeluun on antamassa palkittu kakkutaiteilija Emma Ivane.

Kyläkaupan kevään juhlatapahtumasta niksit juhlien järjestämiseen

9.5.2019

Kyläkauppa järjestää kevään juhlatapahtuman ensi lauantaina 11.5.2019 Tavarapuodin Koti-osastolla sekä pukeutumisen ja kosmetiikan osastoilla. Ylioppilasjuhlien, valmistujaisten, rippijuhlien ja häiden järjestelyssä riittää puuhaa, mutta suunnittelulla ja muutamalla hyvällä niksillä urakka helpottuu paljon. Juhlatapahtuma tarjoaa ideoita ja inspiraatiota kaikille kevään ja kesän juhlia järjestäville ja myös niihin osallistuville.

Ammattilaisten vinkit Koti-osastolta

Tapahtuman päätähtenä on palkittu kakkutaiteilija Emma Ivane, joka esittelee "Emma Ivane by Heirol"-tuotesarjaa sekä antaa parhaat vinkit kakun koristeluihin. Emma Ivane on helsinkiläinen kakkutaiteilija, joka valittiin vuonna 2013 Vuoden käsityöläiseksi. Samana vuonna hän oli mukana ”Koko Suomi leipoo” -televisiosarjassa. Hän on julkaissut useita kirjoja ja on myös mukana englantilaisen B. Dutton Publishing-kustantamon uudessa Designer Cake Decorating-kirjassa 12 maailman parhaan kakkutaiteilijan joukossa, ainoana pohjoismaalaisena. Kirja julkaistiin huhtikuussa Cake International-messuilla Lontoossa. Ivane on suunnitellut kirjaan graafisesti kuvioituja kakkuja, joiden erikoisuutena ovat kultaukset 24 karaatin puhtaalla kullalla. Hän on myös itse kuvannut kirjaan kaikki kakkunsa ja niiden työvaiheet.

Maukkaimmat vinkit juhlapöytään kertoo MTV3:n Makujen aamu -ohjelmasta tuttu seinäjokelainen kokki Nanna Rintala, joka kirjoittaa myös suosittua "Kaikki äitini reseptit" -blogia. Nannan teemana on juhlien suolaiset herkut, joita hän valmistaa Koti-osaston keittiössä tasatunnein kello 11, 13 ja 15. Aiheina ovat riittoisat levypiirakat, chorizo-minimunakkaat sekä tahnat ja dipit.

Kevään sisustus- ja juhlatrendeistä saapuu kertomaan bloggaaja Sini Liikala. Sini on tunnettu sisustus- ja lifestylebloggaaja ja hän esittelee tapahtumassa muun muassa uusimmat kattaustrendit.

Kampaamosta ilmaisia pikakampauksia

Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset-sarjasta tuttu hovikampaaja Satu tekee ilmaisia pikakampauksia Kyläkaupan Hius ja Kauneus Ateljeessa lauantaina kello 11-16. Kampaukset tehdään GHD-muotoilutuotteilla ja -välineillä.  -Kevään suosikkitrendiksi ovat vahvasti nousseet kiharat, kertoo Satu. -Olin juuri Wellan permanenttikurssilla, joten uusimmat kiharatekniikat ja kampausniksit ovat juhlakautta varten hyvin hallussa, hän hymyilee. Lauantaina paikalla on myös Wellan konsulentti, jolta saa vinkkejä hiustenhoitoon ja tuotteiden valintaan.

-Jos äitienpäivälahjat ovat vielä ostamatta, äitiä voi hemmotella esimerkiksi Kampaamon lahjakortilla, vinkkaa Satu. -Kosmetiikkaosastolla on myös myynnissä useita lahjapakkauksia ja hyviä lahjaideoita äidille, hän lisää.

Juhla-asut saman katon alta koko perheelle

Kyläkaupasta hankit samalla kerralla kätevästi juhla-asut koko perheelle. Pukeutumisosastolla on myynnissä laaja valikoima kevään ja kesän uutuuksia ja juhla-asuissa valikoima alkaa olla parhaimmillaan. Jos isosta tarjonnasta ei tunnu löytyvän juuri sitä oikeaa itselle, Kyläkaupan ammattitaitoiset myyjät auttavat asiakkaita mielellään.

« Takaisin