Kauden viimeiset Kesätanssit Kyläkaupan tanssiteltalla tulevana viikonloppuna. Perjantaina 25.8. tanssin tahdeista vastaa Jyrki Nurminen & Sävel.

Kauden viimeiset Kesätanssit Kyläkaupan tanssiteltalla tulevana viikonloppuna. Perjantaina 25.8. tanssin tahdeista vastaa Jyrki Nurminen & Sävel.

Kyläkaupan Kesätanssit vielä ensi viikonloppuna

23.8.2023

Kyläkaupan keltaisen julkisivun ja karavaanarialue Onnelan välissä sijaitsevassa tanssiteltassa ovat kesän aikana esiintyneet kotimaisten tanssilavojen rakastetuimmat tähdet. Kesätansseja on jäljellä vielä yhden viikonlopun ajan, tulevana perjantaina ja lauantaina. Liput tansseihin maksavat 10 € ja tapahtuma on K18.

Perjantaina 25.8. Kyläkaupan Kesätansseissa tahdeista vastaa Jyrki Nurminen & Sävel. Yhtye on soittanut itsensä nopealla tahdilla tanssikansan sydämiin ja Suomen eniten keikkailevien kokoonpanojen joukkoon. Laajan ohjelmiston myötä jokainen ilta on aina erilainen, mutta joukossa on toki myös tanssijoiden ja kuulijoiden suosikkikappaleita.

Päätöstansseissa lauantaina 26.8. meitä tanssittaa Helminauha, viiden ammattitaitoisen miehen luotsaama tanssiorkesteri, jota tanssikansa rakastaa. Vuoden 2013 Tanssittajatulokkaaksi valittu Helminauha kiertää Suomen lavoja kovalla tahdilla ja laajalla ohjelmistolla, josta löytyy tuttujen suosikkien lisäksi myös harvinaisempia helmiä.

Kyläkaupan Kesäravintola palvelee 26.8.2023 saakka

Kyläkaupan Kesäravintola palvelee karavaanarialue Onnelan vastaanoton lähellä, tanssiteltan yhteydessä joka päivä kello 15-22 ja tanssi-iltoina pidennetyin aukioloin aina kello 24 saakka. Kesäravintolassa voit herkutella muun muassa pannupizzoilla, hampurilaisilla ja grilliannoksilla ja nauttia niistä vaikkapa ilta-auringon puolella olevalla terassilla. Ravintolalla on myös A-oikeudet. Myös Kesäravintolan kausi päättyy kesätanssien myötä eli ravintola sulkee ovensa tältä kesältä lauantaina 26.8.2023 kello 24.

« Takaisin