Kyläkaupan Kesätansseissa tanssitaan perjantaina 18.8.2023 tangokuningas Kari Hirvosen ja Onnentähden tahtiin.

Kyläkaupan Kesätansseissa tanssitaan perjantaina 18.8.2023 tangokuningas Kari Hirvosen ja Onnentähden tahtiin.

Kyläkaupan Kesätanssit jatkuvat perjantaisin ja lauantaisin

16.8.2023

Kyläkaupan keltaisen julkisivun ja karavaanarialue Onnelan välissä sijaitsevassa tanssiteltassa ovat kesän aikana esiintyneet kotimaisten tanssilavojen rakastetuimmat tähdet. Kesää ja kesätansseja on onneksi vielä jäljellä, sillä elokuun kahtena viimeisenä viikonloppuna teltalla tanssitaan perjantaisin ja lauantaisin. Liput tansseihin maksavat 10 € ja tapahtuma on K18.

Perjantaina 18.8. Kyläkaupan Kesätansseissa tahdeista vastaa Kari Hirvonen & Onnentähti. Kari Hirvonen oli vasta parikymppinen nuorimies, kun hän voitti ylivoimaisesti Seinäjoen Tangomarkkinoilla Tangokuningas 2003-tittelin. Vuosien keikkakokemus näkyy hänen esiintymisessään ja monipuolinen ohjelmisto viihdyttää suomalaista tanssikansaa aina suurella intohimolla.

Lauantaina 12.8. meitä tanssittavat Marko ja Jukka & Jackpot. Kun nämä kaksi hyväntuulista kunkkua, Marko Maunuksela ja Jukka Hallikainen sekä Jackpot-orkesteri nousevat samalle lavalle, saattaa tapahtua mitä vaan, mutta kaikki se mitä tapahtuu, tehdään leveä hymy huulilla ja yleisölle. Luvassa on varmasti unohtumaton tanssielämys, monipuolisia rytmejä, hersyvää huumoria, duettoja ja stemmoja.

Kesäkauden päätösviikonloppu on pe-la 25.-26.8.2023, jolloin Kesätansseissa viihdyttää perjantaina Jyrki Nurminen & Sävel ja lauantaina Helminauha.

Kyläkaupan Kesäravintola palvelee joka päivä

Kyläkaupan Kesäravintola palvelee karavaanarialue Onnelan vastaanoton lähellä, tanssiteltan yhteydessä joka päivä kello 15-22 ja tanssi-iltoina pidennetyin aukioloin aina kello 24 saakka. Kesäravintolassa voit herkutella muun muassa pannupizzoilla, hampurilaisilla ja grilliannoksilla ja nauttia niistä vaikkapa ilta-auringon puolella olevalla terassilla. Ravintolalla on myös A-oikeudet.

« Takaisin