Kyläkaupan Kesätansseissa viihdyttää lauantaina 8.7. valloittava Heikki Koskelo & Helmi.

Kyläkaupan Kesätansseissa viihdyttää lauantaina 8.7. valloittava Heikki Koskelo & Helmi.

Kyläkaupan Kesätansseissa tanssilavojen rakastetuimmat tähdet

5.7.2023

Aitoa lavatanssitunnelmaa

Kyläkaupan keltaisen julkisivun ja karavaanarialue Onnelan välissä sijaitsevassa tanssiteltassa menoa tahdittavat kesän aikana tanssilavojen rakastetuimmat tähdet. Kesätansseja tanssitaan torstaista lauantaihin kello 19-24 elokuun puoleen väliin saakka ja elokuun kahtena viimeisenä viikonloppuna perjantaisin ja lauantaisin. Liput tansseihin maksavat 10 € ja tapahtuma on K18.

Kyläkaupan Kesätansseissa viihdyttää torstaina 6.7. Weranta. Weranta taitaa niin erityyliset lattarit kuin perinteisemmätkin helmet, raikkaita nykyiskelmiä unohtamatta. Perinteinen tanssimusiikki täydentyy myös rehdillä haitarisäestyksellä ja kontrabassolla.

Perjantaina 7.7. Kyläkaupan Kesätansseissa tahdeista vastaa tanssikansan rakastama Helminauha. Kovalla tahdilla Suomen lavoja kiertävällä Helminauhalla on laaja ohjelmisto, josta löytyy tuttujen suosikkien lisäksi myös harvinaisempia helmiä.

Lauantaina 8.7. tansittaa Heikki Koskelo & Helmi. Heikki Koskelo on valloittavalla persoonallaan ja upealla lauluäänellään noussut suomalaisten suosikiksi. Hänen menoaan on siivittänyt upeat ja useat menestykset laulukilpailuissa – mies muistetaan hienosta menestyksestä vuoden 2011 Seinäjoen Tangomarkkinoilla, jolloin hän jäi vain pisteen päähän voitosta!

Heikki on vahva tunteiden tulkki. Laulujen on tarkoitus puhutella, herättää ajatuksia ja koskettaa syvältä. Niissä kerrotaan kohtaamisista, ihastumisesta, rakastumisesta, yhdessäolosta, erosta ja jälleen itsensä löytämisestä, seisomisesta omilla jaloillaan.

Kyläkaupan Kesäravintola palvelee joka päivä

Kyläkaupan ravintolamaailman uusin tulokas, Kyläkaupan Kesäravintola palvelee karavaanarialue Onnelan vastaanoton lähellä, tanssiteltan yhteydessä joka päivä kello 15-22 ja tanssi-iltoina pidennetyin aukioloin aina kello 24 saakka. Kesäravintolassa voit herkutella muun muassa pannupizzoilla, hampurilaisilla ja grilliannoksilla ja nauttia niistä vaikkapa ilta-auringon puolella olevalla terassilla. Ravintolalla on myös A-oikeudet.

« Takaisin